- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Én is használtam a foobart, a heliumot is, nem voltak rosszak, de heliumban nincs 24 bites support. foobarral meg sokat kell tökölni, mire megcsinálja az ember faszán. persze a foobar baromi jó, de manapság már engem nem érdekel, hogy winamp mennyit eszik, mert belefér. Aki meg a WMP-n, és winampon kívül nem ismer mást, annak jobb is nem foobart használnia, mert úgysem értene hozzá.
Amíg meg nem volt 24 bites support winampba alapból, addig ott volt hozzá a MAD plugin, hallhatóan szebb lett a hangja. -
Furky
őstag
Én a winamp 5.5 előtt nem használtam a media libraryt, de ebben még nélkülözni sem tudom, valahogy most újra jó lett a bento skinnel a winamp. Egy ideje végre 24 bites playback is van benne. Nekem most nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest