Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
szerintem egyelőre kár lenne tesztelni. mivel a Linux is rászabott, először meg kéne várni, hogy mennyire custom XP lesz rajta és akkor letesztelni.
a Windows-os telefonok fagyását vagy háttérben futó dolgok okozzák, vagy egyszerűen túl sok dolgot indít el az ember a vashoz képest. a régebbi verziók egyébként valóban hajlamosak voltak a "beállíásra", bár nekem az 5-ös is csak belassulgatott és inkább újraindítottam, minthogy megvárjam, hogy magához térjen, de a 6-ost én még egyszer nem láttam belassulni se lefagyni.
-
moonman
titán
nekem meg se a telefonom se a laptopom nem fagyott még egyetlen egyszer sem. pedig jé Windows-os mindkettő. oda kéne eljutni, hogy egy szoftverfagyást legtöbbször dzsunka hardver vagy szarul megírt 3rd party driverek és bővítmények okoznak. azért ezek a rendszerek már igen stabilra vannak megcsinálva. mindkét oldalon.
-
tbs
addikt
Nálam mióta van, bátrabban kószálok az ügyfeleim között a városban, mert bazi sok wifi hotspot van, és ha szól vki, ready vagyok a problémaelhárításra. Azonnal. Az Eee elfér a kabátjaim zsebeiben... (A nagyobb nem fog.
)
Lányom játszik rajta otthon: tuxracer, meg burgonyafej.
-
FTeR
addikt
annyira sajnálom, h rendszeresen leragadunk a vita ezen szintjén. nyilvánvalóan egy bizonyos fokig, mindkettővel megfelelően teljesíthető egy adott feladat és ahogy az ooo is fejlődik ez egyre nagyobb szintet ér el.
mso nem azért tud annyit-amennyit, mert ms-nek nem volt jobb dolga, hanem azért mert a júzerek ezt kérték.
a példa egészen nevetséges, mert ezt még egy gagyibb wysiwyg editorban is meg lehet csinálni (gyk. formázni a szöveget - nem csak az alap formázásra gondolok).a hiányosságok akkor jönnek elő, ha komolyan elkezdjük használni. az nem komoly használat, amikor excel mellett zsebszámológéppel váltja át minden cella értékét külön-külön. ehhez a szinthez még ooo is túl sokat tud.
"megvannak, csak esetleg máshol"
btw, új ofiszban pont ezért találták ki a ribbonosdit.
(neked már mondtam, nem közvetlenül neked szól) ms azon kapta magát, h olyan fícsörökre jön request, ami már több generáció óta megvan, csak júzerek nem találják meg.
az új koncepció lényege, h az alaplogikát elsajátítva első blikkre meg lehet találni a kívánt fícsört (minden tab egy munkafolyamat részét és azon belül menetét reprezentálja).//
mivel a lényeg ugyanaz, átválthatnánk ps vs. gimpre, ezzel kizárva egy bizonyos szint alatti pajtásokat (mivel ezeket talán ritkábban használják 1bites júzerek), így emelve a vita fényét
bírom, amikor lefanboyoz egy olyan, akinek lővése sincs az egészről. az nem vita kérdése, h melyik app tud többet. azon lehet vitatkozni, h mire és mennyiért van valódi szükség, de azt korábban (és másol) már bővebben kifejtettem.
ebben a témában, jelen topikon belül nem kívánok többet szólni. uff! -
Dave™
nagyúr
áh bocs, a sok pingvint keverem
Akkor téged kérnélek fel majd e nemes feladatra, ha a kolléga ismét olvasási gondokkal küzdene. Amúgy nagyon komoly volt az a sünis link
nyilvánvaló, hogy nem, mivel nem lenne egy dinamikus rendszer, holott processzorban túl is teljesíti a minimumot
De sokan nem értik errefelé az ironiát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged