- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Áh, kár a sok offért. Én majd akkor veszek, ha a 9 colosnak konszolidálódik az ára. Jó lenne, ha lenne 1,8-as vinyóval is, bár kétsgtelenül gyorsabb az ssd. Amire van, arra tökéletes. És Ubuntu lesz rajta, ez már biztos. Csupán az nem, hogy milyen színben vegyem. Mert jó ez a fehér is, de tetszik a fekete, a zöld, meg a kék is. Csak a rózsaszín esett ki. Ki hogy van vele, akinek vásárlási szándéka van?
-
Dave™
nagyúr
Doc, kérném azt az abc-t
Tehát akkor még egyszer: én nem akarok rátenni semmilyen vistát, mindössze annyit mondtam, akár azt is rátehetnénk, hiszen túlteljesíti a minimum elvárásokat, ergo mennie kell, használható módón. Persze nem gondoltam komolyan a dolgot, inkább aféle viccnek szántam, de te csak a .net-ben írtakat érted gondolom, tehát inkább feladom
-
Dave™
nagyúr
áh bocs, a sok pingvint keverem
Akkor téged kérnélek fel majd e nemes feladatra, ha a kolléga ismét olvasási gondokkal küzdene. Amúgy nagyon komoly volt az a sünis link
nyilvánvaló, hogy nem, mivel nem lenne egy dinamikus rendszer, holott processzorban túl is teljesíti a minimumot
De sokan nem értik errefelé az ironiát
-
Dave™
nagyúr
Majd megkérem bambano-t, hogy Neked is linkelje be a süni abc-t. Ugyanis azon az oldalon recommended requirements van, ami ajánlott követelményen kívül nagyon másnak nem érthető. Senki sem mondta, hogy 16 G-t foglal, arról volt szó, hogy csak arra menne rá. Nincs igazam? Dehogynincs. Ezt azért ne akard már megmagyarázni, az egész egy poén volt a nem túl reális követelményekre vonatkozóan, te meg még ezt is meg akarod magyarázni. Egyébként a csökkentéssel együtt is kijönne a két dobozos árából, azért nem másfél eee pc-t mondtam. 2-3 gigára lecsökkenteni meg lehet, hogy le lehet, de múltkor pont ezen ment a síránkozás. De lehet nem véletlen, hogy a már kifutóban lévő xp kerül rá, nem pedig a csodaszuper, villámgyors és atombiztonságos vista. Vajon miért? A -100 MHz miatt? Á, dehogy
Jó lenne, ha értenéd az ironiát
szerk: jajj, csak most vettem észre:
800 MHz processor and 512 MB of system memory
20 GB hard drive with at least 15 GB of available space
Support for Super VGA graphics
CD-ROM drive
Mennie kell ezen is
-
Dave™
nagyúr
Én csak a vista home basic recommended specifikációt írtam be, biztosan valamikor a beta időkből maradt itt: [link]
szerk:
"abból indulunk ki, h már volt dobozos xp-je és már dobozos vistát használ ;)"
Na ennek az árából vehetne egy fullos eee-t és rátehetne valami ingyenest ám használhatót. Voilá, máris kaptunk egy ingyen eee-t
-
Dave™
nagyúr
válasz
t72killer #36 üzenetére
net, dokumentumok, zene, film - ezekre tökéletes, és bárhol nálad lehet. Csináld meg ugyanezt PDA-val, vagy notival. Utóbbival a subkategóriában meg lehet, csak nem ennyibe kerül, és ugyanúgy nem fogsz azon sem videót vágni, photosopot használni meg játszani. Hát lehet, hogy mégis lesz rá kereslet, a számok legalábbis ezt igazolják...
-
Dave™
nagyúr
Én csak annyival tudom, hogy az a koncepció, amire ez a gép készült abszolút teljes mértékben szükségtelenné teszi a windows xp használatát. Kicsi, olcsó, stabil, gyors és egyszerűen használható kommunikációs/netező/dokumentumírogató gépnek készült, és most mehet rá külön futó tűzfal, vírusírtó, meg vagy 15-20 program, hogy ugyanazokra lehessen használni, mint eredetileg. Persze aki ennyire ellenáll a teljesértékű, lokalizált, gyors és pofonegyszerű rendszernek, az vegye meg drágábban win xp-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest