- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Ott a pont.
Tegyük fel hogy elhiszem, hogy egy kicsontozott XP van olyan jó, mint a Linux.
De semmivel sem jobb, és pénzbe -meg energiába- kerül!
Erre a gépre a Linux tökéletes, pont azért, mert akiknek eredetileg szánták azok kis szines ikonokat fognak nyomogatni, és az tökmindegy nekik, hogy mi teszi alá, csak működjön. Na most XP-nél ez nem 100%-osan garantált. A sok ms fan most hagyjon békén, mindenki tudja, hogy ami windows, az fagy is; pl egy PDA-n -ami aztán tényleg egy hegesztett brand dolog: fix hardver amire ezer évük van kitesztelni- sem kell ördöngös dolgokat elkövetni hogy kifagyaszd a WM-et...
Amig a gépnek az olcsósága a lényeg, nem látom értelmét fizetős szoftverrel használni.A tök kezdő ember pedig elhiheted hogy nem fog videót vágni rajta, lol
Aki nagyon akar az meg Linux alatt is fog.„A windowsos Eee PC vonzóbb ajánlat lehet a vásárlók számára, az emberek ugyanis nem szoktak hozzá a Linux-alapú számítógépek használatához” – emelte ki az új konstrukció legkézenfekvőbb előnyét a JP Morgan egyik elemzője.
Ez mekkora megalol maszlag már. A teljesen kezdő emberek SEMMIHEZ sem szoktak még hozzá, épp ezért nem kéne szerencsétleneknek pont a windows-t erőltetni.
Persze kell a sok birka a nyájba, értem én és ezért az ms-re nem neheztelek, de azért külön megdicsérni se kéne őket azért mert ügyesen harácsolnak...
-
tbs
addikt
A fullos fehér-fekete anyga minőségibb benyomást kelt, mint a színes tetejűeké. Meglepő módon a rózsaszínű a szebb a színesek közül, aztán a zöld és legvégül a kék... Ember ácsingózik a kék után, elviszem neki, meglátja nálam a rózsaszínűt: neki inkább az kellene...
Geeknek fekete vagy fehér (inkább fehér), csak júzernek meg amelyik tetszik.
-
doc
nagyúr
kikérem magamnak, a sünit én linkeltem
amúgy 8GB-nyi helyen már csak azért sem hiszem, hogy működne a dolog, mert ha megindul a temp-file-ok osztódása, pillanatok alatt elfogyna a hely, amivel f@szányosan ki is nyírná magát a kicsike
persze nem valószínű hogy vista kerül rá, szóval egyelőre csak akademikus jellegű a vita... -
FTeR
addikt
az ms nem a vista telepítéséhez/futtatásához szükséges minimumot/ajánlottat adja meg, hanem az általános használathoz mértet. tehát a megadott konfigon vígan futtathatsz 3rd party appokat.
az már egy másik vita, h ez jó vagy nem (kb mint az amd mhz jelzése, az átlag júzert ez érdekli jobban, de pro-nak ez nagyon pontatlan).mit akarsz? most csökkentették a majdnem a felére a vista árát...
//
a lényeg az volt, h nem 16gigát foglal.
ráadásul jeleztem, h 2-3gigára simán le lehet csökkentetni. mindezt anélkül, h olyat vennénk ki belőle, amire egy ilyen kis pc-n szükség lehet. -
FTeR
addikt
abból indulunk ki, h már volt dobozos xp-je és már dobozos vistát használ ;)
arra azért kíváncsi lennék*, h miért a vista ultimate abszolút maximum** méretét nézed.
*(igazából nem vagyok az, pontosan tudom a választ, csak próbálok szembesíteni ;) )
** mondjuk ez a 16 giga vhonnan a beta időkből maradhatott vissza. friss telepíténél Windows (~7GB), Users (~200MB), Program Files (~400MB), a Hiberfil.sys és a Pagefile.sys darabonként kb. az operatív tár méretével egyezik meg.
Az 7GB meg mindenféle különösebb érvágás nélkül lecsökkenthető 2-3gigára egy ilyen jól behatárolható felhasználhatósággal rendelkező pc-nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest