- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
válasz
Malibutomi #212 üzenetére
Nekem a 280x OC sem megy 70 fok fölé, jó ha az 58 at eléri
Igaz kompakt víz van rajta
1x volt Tomb Raider alatt,fullHD,ultrán minden, hogy 78 fokra felkúszott, de mint kiderült kevés feszt kapott a pumpa, azértPersze nem mindenkinek van kompakt vize
Amúgy a 3ventis windforcnàl sem ment 70 fok föli, igaz hangos volt a szélzaj, legalábbis nekem -
Tanisz
senior tag
válasz
FoxiestFox #198 üzenetére
Ha emlékem nem csal akkor a Win7 a Vista upgradelt, kikupált verziója, és azért lett stabilabb is, mert a Vista sok hibára rámutatott, ettől függetlenül nem terjedt olyan gyorsan a 7.
Pl nekem fejlesztőként XP-ről kb a Win7 SP1 idején volt érdemes váltani, mert mindig volt valami kompatibilátasi probléma addig, főként a 32 bites IDE és a 64 bites win7 kapcsolatnál
A win7 is egy csomó frissítés után vált stabillá, valamint hogy más gyártók is "belejöttek" a win7 kompatibilis driverek, IDE-k gyártásába.
-
Tanisz
senior tag
Nekem ilyen jellegű problémáim nincsenek asztali gépen, azon tökéletesen muzsikál.
Igaz a laptopon is frissítettem, a nyers friss rendszerrel voltak gondok(vagyis inkább érdekességek, start menü magától bezáródott, böngészőt csak úgy bezárta), de a frissítések telepítése után minden rendben működött.
-
Tanisz
senior tag
válasz
IgnisFatuus #119 üzenetére
Munkára win7-et használtam (otthon) és használok most is (munkahelyen), otthon áttértem win10-re, próbaként és nagyon kellemes csalódás volt, tökéletesen használható. Igaz meg kell szokni a működési logikát, de nem olyan zagyva mint a win8 vagy 8.1, azon képtelen voltam munkát végezni.
Szóval én nem látom munkavégzés szempontjából hátrányát a win10-nek. Igaz én programozok (C#, delphi, php, java) csak.
Ezen felül max a "kémkedés" lehet unszimpatikus, ugyebárHa van okostelefon, úgyis megette a fene a "titkolózást"
-
Tanisz
senior tag
Köszönjük a tesztet
Nagyon jól sikerült.
Alakul majd ez szép lassan, érdekesek az eredmények
Arra van esély, hogyha több és végleges DX12 játék jön ki (gondolom jó sokára), akkor ismét csináltok egy hasonló tesztet?Siránkozóknak:
Elégedjünk már meg egyenlőre ezzel a teszttel, elég reprezentatív a csúcs kártyákkal is a teszt.
Egész biztos, hogy a későbbiekben lesznek gyengébb kártyákkal is tesztek DX12 alatt is.Amúgy meg:
[TROLL ON]
El lett már mondva, akinek nincs minimum 4x SLI 980 Ti és minimum i7-5960X és 96 GB RAM-ja, az ne játsszon.
Ez a belépő szint a játékos társadalomba. Nem kell itt siránkozni és holmi ócska kis középkategóriás VGA-kat is kérni a tesztekbe
[TROLL OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- weiss: Pant* rant
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest