- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dome008
csendes tag
A hangra nekem egyetlen egy ember panaszkodott. "- Folyamatosan elfelejti a beállításokat (a navigációs gombok rezegtetése például)" Esetleg nem arról van szó, hogy más profil van beállítva? Először engem is megzavart, de általánosnál, rezgésnél, csendesnél is külön kell beállítani a rezgést. A felület pedig nagyon reszponzív, K910 után nem gondoltam volna, hogy lehet jobb, de ez jobb. Sosem volt FC, és sosem kellett újraindítanom a telefont. Szóval a hibák, amiket írtál szerintem egyéniek.
Más, amik viszont engem zavarnak.
1. kamerahangot nem tudom levenni sehogyan
2. témát nem lehet letölteni, mint a vibe z1-en lehetett
3. az elemlámpánál nagyon gyenge a fényerő, nem lehet állítaniEzekre esetleg valaki tud megoldást?
-
Ombre85
tag
Érdekes amiket írsz, én a negatívumok nagy részét nem tapasztaltam.
A gombok valóban lötyögnek, de szerintem fémből vannak a hátlaphoz hasonlóan, így nem néznek ki rosszul. Furán mocorognak, ha az ember piszkálja, ezt meg kell szokni
A kamera mellett van egy pici lyuk, elvileg az szűri a külső zajt egy mikrofonnal. Nem lehet, hogy ha azt letakarod, vagy fölötte vakarászol, akkor annyira aktívan szűr, hogy a beszédedet is kiszűri?Nekem még nem panaszkodtak a hallhatóságra, inkább én nem szoktam hallani másokat, mert elcsúszik a fülem a hangszórótól, amit észre sem veszek. Akkora felülete van, hogy nem érzem rajta, hol a fülem...
Az érzékenység nekem nem tűnt fel, néha csak fölétartom a kezem és már csinálja is.
Alkalmazások nálam a szoftverfrissítés óta atomstabilak.Lehetséges, hogy az androidra való rászokás a furcsa, ezt nem tudom, mert mindig is androidos voltam. Biztosan több nyűgje van, mint egy stabil zárt rendszernek, de ez nem a telefon számlájára írható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest