- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
Valóban totálisan értelmetlen. Mivel nem írunk száz oldalakat, sokkal értelmesebb lenne a kézírás milyenségére fektetni a hangsúlyt - nem baj, ha nem túl gyors, de legalább szép legyen - mert nem írok gyorsan, de legalább csúnyán, így amikor kellene, se megyek vele sokra
És rengeteg ismerősömnek van pocsék írásképe.
Gyorsaságra amúgy is ott a billentyűzet.Változnak az idők, már háttérbe szorul a kézírás - ÉS? A kőtáblára való írás is háttérbe szorult, mégis túléltük
-
Borote
addikt
Jogos, elsiklottam azon tény felett, hogy főleg arról van szó, hogy milyen eszköz van a diáknál
stifi: nálam más egy picit a helyzet
az általános iskola + gimnázium diktálásrengetegei inkább bántották a kézírásom - a folyamatos gyorsulás miatt a végére nagyjából olvashatatlanul írtam. Ezért is hagytam abba egyetemen - sosem olvastam el a saját jegyzeteimet
(Mondjuk ahova én járok, oda rengeteg anyag érhető el könyvben illetve elektronikus jegyzetek formájában, Alleluja!)
-
Borote
addikt
Nahát, és ennek mi értelme van?
én ezt hívom erőforrás pazarlásnak és a kreativitás gyilkosságának. (Na, nem minden Neked szól, bocsi
)
Világ életemben rühelltem az olyan órákat, ahol jegyzetelni kell (sok kapkodás miatt olyan ótvar a kézírásom, hogy az csak na
). Most harmadéves egyetemista vagyok, nagyjából 2 éve hagytam abba a jegyzetelést.
Ha valaki jól szeretne tanítani (figyelem, kedves tanárok!), akkor készítsen jegyzetet a tanár, ossza ki (így van miből tanulni), és tartson érdekes órát - projektorral, vagy anélkül, de érdekes legyen!Tudok példát is mondani, ha kíváncsiak vagytok
(bár aláírom, néhány tantárgy esetében ez nem kivitelezhető, pl a matematika pont ilyen, de ott nem is a jegyzetelésen van a hangsúly - világ életemben szerettem is
)
Mondandóm: amit csak pusztán leírni kell, azt megkaphatják a diákok nyomtatva is, nem kell arra kényszeríteni őket, hogy körmöljenek. Gondolkozásra kell sarkallni, kisiskolás kortól kezdve!
u.i.: volt osztályfőnökömmel beszéltem, most harmadik (tán már negyedikes) osztálya van, akiket kb elsőtől kezdve elektronikus táblával tanít. Első, kísérleti osztálya, és a gyerekek imádják. Belejött, hogy kell vele tanítani, és a gyerekeknek is fenntartják az érdeklődését.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest