Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz Borote #25 üzenetére

Az interaktív tábla teljesen más. De egy projektorral/írásvetítővel kivetített szöveg mellé amikor a dékán bebújik az asztalra rakott táskája mögé és hangsúlyoktól, tagolásoktól mentesen felolvassa a gazdaságtörténelem kurzus anyagát, az nonszen a GTK-n.

Erőforrás-pazarlás: Egyszer apámra vártam még gimis koromban, nem is volt mobiltelefon divatban akkoriban még, neki volt egy cégese. A suli mellőli fülkéből felhívtam fatert, merre kolbászol? És le lettem cseszve, hogy a telefonszámát tudom fejből, de a töri évszámokat nem. Szerinted melyik bír nagyobb hasznossággal? A másik véglet, hogy nemes egyszerűséggel az mai töri tananyag egyetlen évszámot követel meg az ókorból és az sem a kort lezáró évszám. Semmit nem kell tudni a kölöknek, azt sem kell csípőből vágni, melyik kort melyik tankönyvben találja. :W

Töritanárom jegyezte meg, hogy nem tanultam meg kézzel írni.

És a helyesírás: én a gépírást szakdolgozatokon tanultam meg, ezért írok nyelvhelyesen, ezt szoktam meg. Azok a surmók, akik a faszbukkon, chaten nevelkednek, szerinte mit fognak kínlódni egy szakmai önéletrajzzal szakközépiskola után? Nem elgépelésekről beszélek, hanem sújos hejessirasí hibákrol!

Új hozzászólás Aktív témák