Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Az interaktív tábla teljesen más. De egy projektorral/írásvetítővel kivetített szöveg mellé amikor a dékán bebújik az asztalra rakott táskája mögé és hangsúlyoktól, tagolásoktól mentesen felolvassa a gazdaságtörténelem kurzus anyagát, az nonszen a GTK-n.
Erőforrás-pazarlás: Egyszer apámra vártam még gimis koromban, nem is volt mobiltelefon divatban akkoriban még, neki volt egy cégese. A suli mellőli fülkéből felhívtam fatert, merre kolbászol? És le lettem cseszve, hogy a telefonszámát tudom fejből, de a töri évszámokat nem. Szerinted melyik bír nagyobb hasznossággal? A másik véglet, hogy nemes egyszerűséggel az mai töri tananyag egyetlen évszámot követel meg az ókorból és az sem a kort lezáró évszám. Semmit nem kell tudni a kölöknek, azt sem kell csípőből vágni, melyik kort melyik tankönyvben találja.
Töritanárom jegyezte meg, hogy nem tanultam meg kézzel írni.
És a helyesírás: én a gépírást szakdolgozatokon tanultam meg, ezért írok nyelvhelyesen, ezt szoktam meg. Azok a surmók, akik a faszbukkon, chaten nevelkednek, szerinte mit fognak kínlódni egy szakmai önéletrajzzal szakközépiskola után? Nem elgépelésekről beszélek, hanem sújos hejessirasí hibákrol!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest