- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdavid33
csendes tag
Sziasztok!
Mivel senki nem szeretett volna segíteni a telefon konfigurálásában kicsit megpróbáltam utána járni, várható-e valamikor a Magyaro.-i. megjelenése egyáltalán a márkának.
Azt az infót kaptam, hogy jövő és első harmadában megjelenik nálunk a márka. Igaz erről az évről beszéltek még korábban - jó lett volna karácsony előtt - de ebből nem lesz semmi.
Viszont azt a tájékoztatást kaptam és rá is néztem, hogy a szerbeknél a lenovo elkezdte forgalmazni az okostelefonokat, ha ez valakinek segítség lehet.Én még mindig keresek olyan embert aki rászán egy pár órát és az itt leírtak alapján segít a telefont egy jó konfigurációra beállítani. Ha valaki kedvet érez hozzá kérem privátban jelentkezzen.
Köszönöm. -
vdavid33
csendes tag
Sziasztok,
aktuális lenne nekem is a rendelés de a minideal pont kifogyott a telefonból.
Honnan érdemes még rendelni, van még valakinek tapasztalata másik oldallal kapcsolatban?(Minden s750 rendelés vámmal jön mostanság? Egy két ember kínál 60e környékén itthon is, lehet nem szarakodnék a rendeléssel ha mindenképp rajta van a vám.)
-
vdavid33
csendes tag
Sziasztok,
lassan aktuális lenne nekem is a rendelés de a minideal pont kifogyott a telefonból.
Honnan érdemes még, van még valakinek tapasztalata másik oldallal kapcsolatban?
Akik mostanság rendeltek ki tudták kerülni a vámot? -
vdavid33
csendes tag
Sziasztok!
Keresek olyan embert aki hajlandó lenne némi zsetonért segíteni abban, hogy ez a telefon a legjobban személyre szabható legyen, a sokak által kijavított hibák helyre legyenek hozva benne.
Nekem ez lenne az első okostelóm, és nem akarom én szétbarmolni az oprendszerét, de ha már veszek akkor jól és hiba nélkül tudjam használni.
Ha valaki tud segíteni kérem privátban jelentkezzen.köszi
-
vdavid33
csendes tag
Szerintetek a most megvásárolt telefonoknál érvényesíteni tudjátok a garanciát abban az esetben ha , mondjuk januártól Európában is forgalmaz a Lenovo?
-
vdavid33
csendes tag
Sziasztok!
Első okostelefonnak szeretném ezt a telót, nagyon nem értek ezekhez, rendelésben és utána személyre szabásban, hogy működjön rajta naptár, meg gps, stb. tud valaki segíteni? Honnan érdemes rendelni?
Van arról hír hogy a Lenovo jön Európába? Mért lehet, hogy a lenovo hivatalos oldalán sem találom ezt a telefont?
Esetleg egy galaxy xcover 2-vel való összehasonlítást tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest