Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfilpo
csendes tag
válasz
Blizzardking #3201 üzenetére
A hozzászólásodban található linken lévő MIUIra gondoltam, Lenovo_S750_MIUI_v4.8.30_stas2z_mod.zip-et tettem fel.
De ha van valakinek más, jól működő MIUI romja, az is jöhet -
dfilpo
csendes tag
válasz
Blizzardking #2610 üzenetére
Sziasztok!
Ezt a MIUI-t próbálta/használja valaki?
Én felraktam, gond nélkül felment, gyors, aksi is tűrhető, tetszene.. ha a kamera nem fagyna le. Itt nem zöld a kép, hanem teljesen fekete, nem reagál semmire, lefagy a kamera app.
Skype telepítve nincs, Viber van, többszöri újraindítás után egy darabig működik, de megint jelentkezik a probléma.
Valakinek ötlet esetleg? Próbáltam más kamera appot is, azokkal is probléma volt.
köszi -
dfilpo
csendes tag
válasz
Mazsika #1294 üzenetére
Jogos, csak örültem, hogy működik
A goo.gl/4w9WIF linkről szedtem le a LenovoS750_KitFlashOfficialROMwithCWM.zip nevű fájlt, és ez alapján a leírás alapján sikerült ismét túljutni a lenovo feliraton:1- Flash Official Firmware of Lenovo S750 (Lenovo_S750_S026_130517) with CWM Recovery
a- Download LenovoS750_KitFlashOfficialROMwithCWM.zip, the complete kit with Drivers, Flash Tool and Official ROM with CWM recovery and extract the file
b- Install drivers in "Drivers" folder executing "install_driver.exe"
c- Switch off completely the phone and unplug it from pc (better remove and re-insert the battery from the phone)
d- Launch "Flash_tool.exe" in "SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150" folder
e- Click on File -> Open Scatter-loading File... and select "MT6589_emmc_VV01.0.026.00-user.txt" in "OfficialROM_Lenovo_S750_S026_130517" folder
f- Press Firmware->Upgrade and plug again the phone (while it is switched off) to pc.
g-Wait the flash of the firmware and for the green circle which confirm the completed operation.
ATTENTION: Don't switch off or unplug the phone and don't switch off the pc itself or block the application until the operation is finished -
dfilpo
csendes tag
válasz
SanyiSay #791 üzenetére
Sziasztok!
Megpróbáltam én is a particionálást, sajnos kevés sikerrel.
Recovery, mentés, bekapcs, particionálás, recovery, wipe data /factory reset, és eddig jutok, a visszállítás már nem sikerül. Rájöttem, hogy nem a külső SD kártyára csináltam a backupot, hanem a belsőre, amit viszont nem is lát jelenleg. És a probléma az, hogy nem indul a telefon, lenovo logóig jut csak.
Ötlet valakinek?köszi
-
dfilpo
csendes tag
Sziasztok!
1 hete használom a telefont, nagyon tetszik, egy apró bosszantó hibát leszámítva.. Naponta kb 4-5x újraindul magától a készülék, miután feloldom zárolt állapotból, akár teljesen feltöltött állapotban is. Ez az újraindítás összesen kb 30 mp-ig tart. Apeelme romját használom, más is tapasztalt hasonló hibát?
köszii
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest