Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SanyiSay

aktív tag

válasz Blizzardking #4282 üzenetére

:N "nagyon szerethető modell volt" ....csak lett, miután kikupálódott. :K
    Első két év az kemény volt. Nem csak a GPS re, de hálózateldobálásra meg instabil működésre is emlékszem.
    Az az időszak csapatépítőnek jó volt, telefonnak értékelhetetlen. (szerintem)
    Verziómániát meg nem úgy értem hogy aminek nagyobb száma van az jobb, de pld volt a samsung mini vagy mifene, akkor nekem még sima telóm volt. Nem értettem hogy mire jó az android. Annyira nem volt használható. Aztán lett az S750 amiben "használható" lett az Andoid. Küzdelmesen de használható. Most meg már azt se tudom mi a root. Mielőtt megvettem az új telóm rutinból elolvastam mindent, mióta megvan nem olvastam róla egy sort se. Nem kell értenem hogy talál műholdat, Azt se tudom mekkora ram van benne nem hogy particionálás. Na erre mondom azt hogy ez már egy új világ. :) Nem azt mondom hogy tökéletes, mert attól borzasztó messze van, de a hibák már csak bosszantóak, nem idegesítőek. Meg azért lassan kiderült hogy az android mégsem működik kis HW-en ahogy azt nagyon hangoztatták az elején. Bizony egy erőmű kell a telefonba hogy zökkenőmentesek legyenek az alap funkciók.

Új hozzászólás Aktív témák