- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
Blizzardking #4282 üzenetére
"nagyon szerethető modell volt" ....csak lett, miután kikupálódott.
Első két év az kemény volt. Nem csak a GPS re, de hálózateldobálásra meg instabil működésre is emlékszem.
Az az időszak csapatépítőnek jó volt, telefonnak értékelhetetlen. (szerintem)
Verziómániát meg nem úgy értem hogy aminek nagyobb száma van az jobb, de pld volt a samsung mini vagy mifene, akkor nekem még sima telóm volt. Nem értettem hogy mire jó az android. Annyira nem volt használható. Aztán lett az S750 amiben "használható" lett az Andoid. Küzdelmesen de használható. Most meg már azt se tudom mi a root. Mielőtt megvettem az új telóm rutinból elolvastam mindent, mióta megvan nem olvastam róla egy sort se. Nem kell értenem hogy talál műholdat, Azt se tudom mekkora ram van benne nem hogy particionálás. Na erre mondom azt hogy ez már egy új világ.Nem azt mondom hogy tökéletes, mert attól borzasztó messze van, de a hibák már csak bosszantóak, nem idegesítőek. Meg azért lassan kiderült hogy az android mégsem működik kis HW-en ahogy azt nagyon hangoztatták az elején. Bizony egy erőmű kell a telefonba hogy zökkenőmentesek legyenek az alap funkciók.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest