Új hozzászólás Aktív témák

• Dee Dee

tag

válasz Blizzardking #3802 üzenetére

Köszi szépen, sikerült a dolog! :R
    Sajnos nem nagyon volt időm belakni, úgyhogy egyelőre visszaraktam a saját mentésem. Ilyen dolgok merültek fel az új ROM használata közben:
    1) Megpróbáltam használni a Titanium Backup-ot, hogy az appokat+adatait átrakjam. Ennek a leírásnak a segítségével. Az AppExtrator-ra már nem volt időm. Itt olyan problémába ütköztem, hogy valamiért az appoknak egy része a telefon memóriáján (143megás) marad, és nem is nagyon tudtam teljesen átrakni a Belső tárhelyre (2,49 GB) vagy az SD-re (14,9 GB). Így nagyon hamar megtelt és megállt a Backup. Ez valami memória-beállítás bénázás lehet gondolom a részemről. Igazából nem sok dolog kéne a régi telóról, de pl jó lenne megtartani az IGo SzülinApp-ot :D Ezen a területen csak tapogatózok, szóval szóljatok ha nem jól csinálom.

2) Az andreánál a "jobbfenti" gyorsbeállításokban ha lenyomva tartottam a wifi vagy BT gombokat, akkor belépett azok menüjébe, vagyis listázta az eszközöket. Itt andrey-ben ez nem ment, a rendes beállításokban a wi-fi gombra dupla-katt-al jött elő a menü. A BT-é még itt sem. Ez nektek is ilyen?

Új hozzászólás Aktív témák