Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dee Dee
tag
Sziasztok! Nekem még mindig jól szuperál az S750 kisebb bakikat leszámítva, de azert érzem, hogy lassan váltani kéne.
Ti mire váltottatok hasonló adottságokkal?
Nem annyira ismert kínai márkák közül, ami bevált esetleg?
A Samsung, lg meg ilyeneket egyelőre nem erőltetném.
Most elsőre motorola moto x4en akadt meg a szemem, de még erosen kereső státuszban vagyok. Kyocera, blackciew, archos ilyeneket láttam. -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Na, úgy néz ki nem lett tökéletes a romolás.
A kamera nem működik, engineer módban próbálva is kifagy. És az "elemlámpa" is csak felvillan egy pillanatra, aztán nem világít. Valaki találkozott már ilyennel? -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Ma egyszer csak fogta magát (itt volt mellettem az asztalon) és újra indult...vagyis indult volna, mert a lenovo boot screen-nél megakadt. Kénytelen voltam egy ROM recovery-t alkalmazni, sajna csak egy 1 éves csupasz volt a memórián. Nem baj, legalább újra rakom csak azt, amit használok is. Jókis másfél órás telepítgetés...
Ne legyetek lusták, csináljatok recoveryt!!! -
Dee Dee
tag
Az utóbbi időben nekem is elkezdett újraindulni. Először akkor vettem észre, amikor elindítottam a facebookot és néhány másodperc múlva újraindult. De furán, mert pl SIM pinkódot nem kért újra. Aztán azt vettem észre, hogy magától is elkezdett újraindulgatni (lehet, ment a háttérben fb vagy más progi).
Neked mik a tünetei az újraindulásnak? -
Dee Dee
tag
válasz
tomy88trance #4039 üzenetére
Szia!
Sajnos én nem tudok ilyen helyet. De ha összejövünk többen, akkor rendelhetnénk külföldről!
Kit érdekel a dolog? Valaki már rendelt biztos forrásból? -
Dee Dee
tag
válasz
SanyiSay #4027 üzenetére
Igen, be van állítva, hogy SD-re rakjon mindent. Egész pontosan azt csinálja a play store, hogy erre a phone storage-re tölti le a dolgokat, szóval ha 130 megánál nagyobb a fájl, akkor buktam. Ha kisebb, akkor meg apptól függően az SDre vagy a phone storage-re telepíti. Settings/applications-nál se lehet átrakni egyes appokat, csak egy részüket. Nektek ez nem így van?
A hétvégén annyira felidegesített, hogy letöltöttem netről a *.apk-t az SD-re és onnan telepítettem fel szintén az SD-re, ami ment simán. Gáz. -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Tölteném le az IGO-t, de sajnos nem tudom, mert azt írja nincs elég helyem. andrey_blizzard_v1.5 van fenn.
Nekem most így néz ki a tárhelyem:
Internal storage: 2,49 GB
Phone storage: 143 MB
SD card: 14,9 GB
(16Gigás SD van benn)A gond, hogy a google play store mindent a phone storage-re rak, sőt, van olyan app, amit át se tudok rakni innen. Ezért esélytelen, hogy letöltsem 134 megás igo-t.
Gondoltam belevágok ebbe a particionálásba, de sajnos a SanyiSay onedrive tárhely már nem aktív.
Tudnátok segíteni? -
Dee Dee
tag
válasz
Blizzardking #3930 üzenetére
Igen, ezek mind frissek :\
-
Dee Dee
tag
válasz
Blizzardking #3925 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos ezek se segítettek, így is fél óra kell, hogy legyen normál kapcsolat.
Eddig jut:Próbáltam ezt is: LINK
de a cold startnál is Status: Unavaliable marad. -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Blizzard féle Andrey romom van. A GPS-el vannak gondjaim. Bekapcsolom, indítok egy tökmindegy milyen appot (maps, sygic), beírom a célt stb. Az induló pontot jól kiválasztja, gondolom gsm meg wifi miatt, de GPS jel nincs, ahogy elindulok beakad és összevissza ugrál. Lényegében nem talál műholdat negyed-fél óráig. Utána általában beáll és működik, de ez nagyon zavaró
Próbáltam már minden féle injektort meg gps keresőt is, de semmi, azok se találnak műholdat.
Mi lehet a baj? -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Lenovo Security táján mi a helyzet most? Nekem az előző romomon fenn volt és szerettem, de most azt olvastam, hogy már nem olyan jó, mert licensz kell, meg csak kínai verzió van meg ilyenek. google play-en meg nem találtam, csak a netes keresésben. Van, aki használja? -
Dee Dee
tag
válasz
Blizzardking #3802 üzenetére
Köszi szépen, sikerült a dolog!
Sajnos nem nagyon volt időm belakni, úgyhogy egyelőre visszaraktam a saját mentésem. Ilyen dolgok merültek fel az új ROM használata közben:
1) Megpróbáltam használni a Titanium Backup-ot, hogy az appokat+adatait átrakjam. Ennek a leírásnak a segítségével. Az AppExtrator-ra már nem volt időm. Itt olyan problémába ütköztem, hogy valamiért az appoknak egy része a telefon memóriáján (143megás) marad, és nem is nagyon tudtam teljesen átrakni a Belső tárhelyre (2,49 GB) vagy az SD-re (14,9 GB). Így nagyon hamar megtelt és megállt a Backup. Ez valami memória-beállítás bénázás lehet gondolom a részemről. Igazából nem sok dolog kéne a régi telóról, de pl jó lenne megtartani az IGo SzülinApp-otEzen a területen csak tapogatózok, szóval szóljatok ha nem jól csinálom.
2) Az andreánál a "jobbfenti" gyorsbeállításokban ha lenyomva tartottam a wifi vagy BT gombokat, akkor belépett azok menüjébe, vagyis listázta az eszközöket. Itt andrey-ben ez nem ment, a rendes beállításokban a wi-fi gombra dupla-katt-al jött elő a menü. A BT-é még itt sem. Ez nektek is ilyen?
-
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Elkezdett zöld képernyőt dobni a kamera, meg már a BT+3G kapcsolat eldobás is idegesít, így szeretném újrarakni/romot cserélni. Addig eljutottam, hogy TWRP-vel csináltam biztonsági mentést. Elég ha a onedrive-on lévő andrey_blizzard_v1.5 mentést restore-olom (úgy láttam most ez a tuti? Vagy, komolyabb beavatkozás szükséges?
Andreám van most, ha minden igaz: [link]
Köszi! -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Hátlapom megrepedt egy kicsit...nem vészes, a nyitó mélyedésnél repedt fel. Próbáltam képet csinálni róla:
[link]
Szerintetek érdemes kicserélni, nehogy beázzon? Ez azért arrébb van a szigetelő karimától.
Egyébként van valakinek eladó a téglásítottakról? -
Dee Dee
tag
Ápropó, fotózásra milyen appot javasoltok? Csak mert nem készít valami jó képeket alapból...segít ezen valamilyen app?
köszi! -
Dee Dee
tag
köszi!
-
Dee Dee
tag
válasz
weareinluck #3228 üzenetére
-
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Örülök, hogy van élet itt a topicban. (attól még, hogy nem írok, mindig követem
Most viszont kérdés merült fel bennem:
Akksicserénél (több van, cserélgetem őket, így nem kell feldugnom a telót tölteni) mindig visszaáll a gyári csengőhang. Pedig már átraktam az mp3-at a belső memória/media/audio/ringtones/ mappába. Létre kellett hoznom, mert nem volt ilyen amúgy.
Mi lehet a megoldás?köszi előre is,
D -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Aug végén vettem 1 évet használtan, eddig minden rendbe volt vele; a proximity az bohóckodik persze.
A témáról jutott eszembe: valakinek sikerült már víztől téglásítani? Fürdőztem már vele, de azért még mindig fosok, hogy egyszer megnyekken. Ti bátran bementek vele a vízbe? -
Dee Dee
tag
Sziasztok!
Kinéztem ezt a telefont. Vízállót szeretnék, nem túl drágát, de jót
Megéri megvenni? Vagy van más gyártmány hasonló árban? Honnan érdemes rendelni? Ismerősök kinn vannak Amerikába, de ha jól sejtem ott se nagyon kapni (pedig ezzel megúsznám a szállításos időt + mizériát).
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia