- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuningtomi
aktív tag
Android főverziószám változással járó frissítés után lehet ilyen gond ha nem volt gyári visszaállítás a frissítés után.
Egy próbát megér.
Én azzal kedem az összes új telón hogy ha van frissítés felteszem és egyből nyomok egy visszaállítást.(#100) Mike
Lenovo K6 note van páromnak, sosem indult még újra magától.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz tuningtomi #101 üzenetére
Éppen most is újraindult. Létezik olyan beállítás, hogy fél 1-kor újrainduljon?
-
potyi23
senior tag
válasz tuningtomi #101 üzenetére
koszi,azt meg nemprobaltam..
-
tuningtomi
aktív tag
Másik telómban volt ilyen beállítás hogy adott időpontban ki és bekapcsoljon, mostani lenovo menüben még nem találkoztam ezzel. Neked is azt tudom ajánlani hogy ha jött szoftverfrissítés a telóra és nem volt azóta gyári visszaállítás, akkor tedd meg.
Főleg android főverziószám változásnál szoktak frissítés után hibák előfordulni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Notebook.hu-n BF alkalmából 50% kedvezménnyel már "csak" 40 ezer Ft. És még így is drágább pár ezressel, mint a legolcsóbb helyeken, ahol alapból jó ideje 35-36.
-
Mike
veterán
No az újraindulásról leszokott.
Ennél van egy sokkal nagyobb gondom:
Mit csináljak azzal, hogy ahogy leteszem, felhívja az alatta lévő listából azt akin az ujjam van. Eddig semelyik korábbi telefonommal nem volt ilyen bajom. Hihetetlen. Leteszem, és hívja a másik számot. Akármilyen óvatosan teszem is le. Ez a telefon így használhatatlan. Nem győzök szabadkozni az akaratlan hívások miatt. -
potyi23
senior tag
miert nemlehet pusztan ujjlenyomat olvasoval felodalni?miert kell meg hozza pinkod,vagy rajzolas? mas telefont megtudtak ugy oldani.ezt miert nem? f@szom fog 2 percet azzal szorakozni,h kioldjam
-
potyi23
senior tag
-
tuningtomi
aktív tag
Ez azt jelenti hogy ha nem fogadja el az ujjadat akkor mivel tudod helyette feloldani.
Nem tettél fel valami képernyőzárással kapcsolatos app-ot amit engedélyezni kellett az eszközkezelőben?
Nálam akkor csinált ilyet amikor feltettem egy appot hogy dupla kopp a kijelzőre és akkor zárjon.[ Szerkesztve ]
-
potyi23
senior tag
válasz tuningtomi #113 üzenetére
nem,semmil ilyen nincs ra felteve,nem is probálkoztam ilyenekkel. es oldhatom ki egymas utan 20X is,akkoris keri mindig az ujjam utan a kodot is..
-
potyi23
senior tag
válasz tuningtomi #115 üzenetére
az sem jott be
-
Tex
senior tag
Sziasztok!
A K6 és a K6(2017) között mi a különbség?"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Root nélkül lehet ezen betűtípust állítani?Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Pistikém
csendes tag
Segitséget szeretnék én is kérni a whatsappal van gondom ha én hivok akkor minden rendben van de ha engem hivnak ki se cseng a hivásnál sem és nekem se jelez csak később irja, hogy nem fogadott hivásom volt. Ugyan ez a jelenség van a messengernél is és nem tudom, hogy mi lehet a baj lehet nem jól telepitettem? vagy van valami amit nem kapcsoltam be? Tudnátok egy lépésről lépésre telepitési mutatót lehet én nem csinálok jól valamit. Igy hetven évessen már nem biztos, hogy mindent jól csinál az ember. Köszönöm
-
paler
aktív tag
Valaki tudna segíteni nekem abba, hogyan lehet beállítani ezen a telefonon azt, ha valakivel telefonálok és közben valaki hív, de ugye nem ér el, miután befejeztem a telefonálást, kapjak egy értesítést erről hívásról is. Mert jelenleg azokról a nem fogadott hívásokról nem kapok értesítést.
[ Szerkesztve ]
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen
-
MadGame
senior tag
K33_S229_170908_ROW_TO_K33_S231_171114_ROW rendszerfrissítés érkezett. (Lenovo K6 Power)
Semmi változást nem észleltem, aki igen, szóljon! -
MadGame
senior tag
Egyébként ha jelzi a hívást, miközben beszélsz, beszélgetés végén jeleznie kéne nem fogadott hívásként a másikat. Nekem legalábbis jelzi (hívásvárakoztatás).
Más sem kapja meg a frissítéseket a Google Play áruházból? Amióta 7-es Android van, meghülyült a kütyüt. Nem tudom ez az Android hibája vagy a telóé. Vagy csak hetekkel később vagy egyáltalán nem is reagál a frissítésekre és nem is találja azokat. Más is tapasztalt ilyet?
-
MadGame
senior tag
Ti nem vettétek észre, hogy gyorsabban merül az akksi? Nem tudom, mitől. Egy éve vettem a telót. Felesleges progi nincs rajta, tiltottam, amit nem használok és nem is frissítek minden alkalmazást (pl. youtube). Tegnap töltöttem, írta, hogy 100%, pár órával később megnéztem úgy, hogy nem is használtam egyáltalán, erre 96%. Mitől lehet ez?
-
roti86
őstag
Talán a hidegtől, vagy kezd elhasználódni?
-
MadGame
senior tag
Lol, ja, lefagyott amúgy lehet, mert néha laggol
Elhasználódik az aksi 1 év alatt?! Nem terhelem túl, wifit nem mindig használom, csak ha nagyon muszáj. Zenét se hallgatok, semmi ilyesmi, csak telefonálok, de azt se sokat. Szóval ezért nem tudok rájönni, hogy mi okozza. Gondoltam, hogy a hard reset segít, de nem jött be. -
Letsgo
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni tőletek hogy van A tapasztalatok az Android 7 frissítés ről van e valami veszélye ami miatt nem javasolt a gyári frissítése. Mik a tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Lenne egy alapvető naiv kérdésem. Már mindent ki próbáltam de nem jöttem rá. Le frissítem gyári 7 androidra.
ami pedig a problémám hogy nem tudok a kezdő képre ki lépni programokból illetve a programokat ha több nyitva van nem tudom bezárni. Csak a vissza nyilall tudok kilépni egyesével.
Remélem csak én nem találok valamit mert ez így nagyon gyengusz lett -
Mike
veterán
Hivásvárakoztatás? Vagyis nem foglalt, hanem bepittyeg miközben beszélsz, és nem fogaditt hívásként kint lesz?
Eléggé el van dugva,
telefon ikon, hívásbeállítások, hívásbeállítások, szolgáltatót nevére böksz, további beállítások, hivásvárakoztatás
nekem alapból ki volt kapcsolva, pedig a korábbi telefonon alapból működött -
Letsgo
tag
Hát ez nálam nem működik. Jobb oldali gombal vissza lehet lépni a középső és a balgombra semmilyen reakció nincs az akkumulátor nagyon gyorsan merül amióta Android 7 van rajta ez egyszerűen katasztrófa úgy hogy szeretnék visszatérni az Android 6 ra Az teljesen jó volt ezen a készüléken csak nem tudom hogy tudom vissza telepíteni?
-
Letsgo
tag
Üdv! Igen szoktam!
Közben meg oldottam! Banális a hiba! Igazából azzal lett el rontva hogy egy meglévő telepített rendszerre lett frissítve. Mármint a 6-oson minden programom és beállításom rajta volt rá frissítettem és jöttek a gondok.
Le töröltetem a telefont teljesen. Majd mindent vissza telepítettem. Minden gomb funkció észhez tért. Az aksit kicsit jobban meríti mint a 6os android de ez talán még bele fér.Csak igaz a tanítás miszerint szűz rendszerre szabad rá frissíteni. Egyenlőre teszt fázisban van, de stabil nem fagy és gyorsnak is mondható. Eddig tetszik!
-
MadGame
senior tag
Nálatok is szokott ilyet kijelezni? Most az akksi romlik vagy egyszerűen „okosgépem” vagy és szól, hogy ne romoljon az aksi?
-
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Elbúcsúzok tőletek. Egy évig használtam a lenovot, ami egy kiváló igásló, de valahogy semmi felhasználói élményt nem adott. Most odaadta a feleségemnek, a homtomnál fényekkel jobb. Én meg beruháztam egy istenített, xiaomi note 5 re. És igen fantasztikus telefon, nem csak ár érték arányban.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
MadGame
senior tag
Szia!
További jó telózást neked, jó kis telefon ez, de valahogy én is úgy vagyok vele, ahogy te. Az előző Lenovomat én is a páromnak adtam, egy P1m-et, de eskü, jobban bírja, mint a K6 Power. Nem is értem, anno miért vettem meg, még az akksija is gyengébb, Ram ugyanúgy 2 GB...
Én is Xiaomi Redmi 5 Plus-on vagy az MI A1-en gondolkodom. -
MadGame
senior tag
Más is küzd hangszóró/mikrofon problémákkal?
-
rajo1911
csendes tag
Nekem biztonsági kamera lett ez a telefon és müködik a hangszóró és a mikrofon is.
Samsung Galaxy: S21 FE, A70, Buds Live.
-
totron
addikt
válasz tuningtomi #113 üzenetére
hali. melyik alkalmazas zarja a kepernyot 2 koppra?
-
eladohardver
őstag
Uff! Valaki használja ezekkel a romokkal? Tapasztalat?
LineageOS 18.1
crDroid V7.11¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest