Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Hivásvárakoztatás? Vagyis nem foglalt, hanem bepittyeg miközben beszélsz, és nem fogaditt hívásként kint lesz?
Eléggé el van dugva,
telefon ikon, hívásbeállítások, hívásbeállítások, szolgáltatót nevére böksz, további beállítások, hivásvárakoztatás
nekem alapból ki volt kapcsolva, pedig a korábbi telefonon alapból működött -
Mike
veterán
No az újraindulásról leszokott.
Ennél van egy sokkal nagyobb gondom:
Mit csináljak azzal, hogy ahogy leteszem, felhívja az alatta lévő listából azt akin az ujjam van. Eddig semelyik korábbi telefonommal nem volt ilyen bajom. Hihetetlen. Leteszem, és hívja a másik számot. Akármilyen óvatosan teszem is le. Ez a telefon így használhatatlan. Nem győzök szabadkozni az akaratlan hívások miatt. -
Mike
veterán
válasz
tuningtomi #101 üzenetére
Éppen most is újraindult. Létezik olyan beállítás, hogy fél 1-kor újrainduljon?
-
Mike
veterán
Sziasztok
A következő problémám van a telefonnal: naponta, két naponta magától újraindul. Másnak is csinálja ezt?
android 7.0 build 170801
-
Mike
veterán
Sziasztok
Most vettem egy ilyet, egészen emberi áron (49k)
Az lenne a kérdésem, hogy ez nem használja úgy a ujjlenyomat olvasót mint mondjuk a Huawei? tehát görgetés, stb, vagy csak én nem állítottam be valamitköszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Sok minden stimmel a sztereó hangszórós, Full HD-s K6-tal, az árazás viszont nincs összhangban a teljesítménnyel, hiába a fémház és az ujjlenyomat-olvasó.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest