- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
A Google direkt változtatott az új főverzió megjelenési metodikáján.
A korábbiakkal ellentétben az N fejlesztése már nyáron lezárul (hamarabb is mutatták be a szokottnál), utánam ár csak bugfixek jönnek a szokásos októberi megjelenésig. Így elvileg lesz rá pár hónapja a gyártóknak, hogy előre gondoskodjanak róla.
De ez csak elvi síkon hangzik jól. A Google csak megkönnyíti a dolgokat, de nem tesz kötelezővé semmit. Amíg meg nem kötelező, addig a gyártók nem szégyellnek beletojni a vásárlóik arcába.
-
tomboy0013
veterán
Nem a frissítést kell lassítani. Zárkózzanak fel a gyártók. Az ilyen dolgok miatt biztosan nem vennék Nexus-on kívül mást mert nekem fontos a támogatás. Az átlagot ez úgy sem érdekli tehát plusz erőfeszítés nélkül is meglesz a nagyobb gyártók eladni kívánt telefon darabszáma. Nincs ami motiválja őket a frissítési utem gyorsítására így szerintem változás sem nagyon lesz. De ez legyen azok gondja akik nem Nexus-t használnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- A+ CHARGER Wireless 3-in-1 gyorstöltő
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest