Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Ha megint óriási méretekkel jön, akkor nem tudom megéri-e nekik.
GPGPU piacra fejlesztették, asztali környezetbe csak a kényszer miatt hoznák be.
Abu szerint semmi pénzt nem költenek már erre a piacra, kivétel a PhysX, de az önmagában kevés, főleg hogy már nincs társkártya lehetőség... -
keIdor
titán
válasz
- = Zk = - #92 üzenetére
Javaslom olvass picit több Abu hozzászólást...
napnál is világosabb mi lesz az nV sorsa, de hogy őszinte legyek szerintem a Fermi-t se fogják már lehozni Desktop-ra.
És most mindenki vegyen a kezébe egy követ, és célozzon be, de inkább megveszem most 100k-ért a HD5870-et, de akkor 1 év múlva is legyen 80k felett az ára és inkább ne legyen konkurens.
Én inkább valami időtálóbbra vágyom, mint pl. a konzolok.
Na, keresek gyors menedéket...
-
keIdor
titán
válasz
DeltaPower #28 üzenetére
9800GTX nem is nagy kártya... a 8800GTX nagyobb volt.
-
keIdor
titán
"valamint az olcsóbb felső-középkategóriás verzió még karácsony előtt befut"
Itt melyik kártyára gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest