Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nem így értettem. Jelentős újításokat most már nem tudtak volna belerakni, de az általuk megkezdett út már több, mint egy éve megbukott, így még lehetett idejük más irányba terelni a Fermi-t. (Bár igaz, ha nem a Larrabee felé terelgették, akkor igencsak átgondolatlan lépést követtek el...)
(#102) - = Zk = -: Ez nem pici kimaradás...
Ez már a GT200 óta téma. Más kérdés, hogy az nVIDIA a lépéseivel egyre inkább igyekszik ezt alátámasztani.
-
TTomax
félisten
megveszem most 100k-ért .... de akkor 1 év múlva is legyen 80k felett az ára
ÁÁÁÁÁ.....ez biztos nem pc hardver... mert olyan a csehszlovák gyurmafilmben sincs... jövőre akkor mit ad neked az ATI???Minden évben felét éri...ez egy átlagos értékvesztés ebben a kategóriában.
-
leviske
veterán
Mondjuk az igaz. Én csak arra asszociáltam, hogy hátha alakítgattak még a GPU-n. A GT200-al is elindultak valamennyire a DX10 irányvonalába. Abba nem igazán gondoltam bele, hogy partnert már nem nagyon találnának hozzá, aki kiadná.
(#90) JColee:
(#93) Nippon: Mint írtam, azok a fejlesztők, akik DX10-re alapozták a játékaikat, valószínűleg rövid időn belül tudják a játékokat DX11-essé alakítani. Akár utólag is.
A jelenlegi HD4890 és GTX tulajokat pedig senki nem kényszerít a váltásra, csak a vérük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest