- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
A Gothic 4 és a Diablo 3 mikor jelenik már meg?Valaki tud róla vmit?AZok is a DX11re épülnek már?A Diablo3 tudtommal csak 2D-s lesz de nagyon durva lesz így is
-
tjokai
senior tag
Én nem azt mondtam,h 1 monitorral nem is lehet majd játszani az 58xx szériával, csak ha kiakarod használni maximálisan az adottságait, (amit ugye biztosan kiakarsz használni, azért veszed meg annyi pénzért) akkor bizony kell az a 3 monitor
!
Egyébként igen, megtanultam ,h vásárlás előtt kell tájékozódni de most 1-1,5 évig a 4870 karival is beérem...ennyi -
tjokai
senior tag
Elképzelhető, de én még csak most szereztem róla tudomást,h nézelődtem a neten a kártyacsere végett, tehát így akadt meg rajta a szemem!!!A 3 monitor valóban nem kötelező "felszerelés" de ha kiakarod használni a DX11-es 58xx széria adottságait maximásian és mindennel úgy akarsz játszani, ahogy az a nagykönyvben megvan írva....akkor bizony kinyithatod a pénztárcát!
-
tjokai
senior tag
Ez azért már durva....Örülök,h a napokban hozzájutottam egy HD4870 1GB DX10.1-es karihoz, erre mit látok a neten????Azt, h jönnek decembertől a DX11es HD5870-es kártyák és ezekre fog épülni minden a játékvilágot illetően
....3 monitor kell ahhoz,h egy jót játszhasson az ember....besz**ás
!!!Nem tudnak már mit kitalálni arra, h h húzzák le a népet!!!Ezt már nem lehet követni anyagailag sem meg máshogy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest