Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Meglepődtem kicsit a lábszámon (olyan minimum 1000körülire tippeltem volna, de a jelenleginél mindenképp több lábra gondoltam.. bár tudom, hogy a jelenleginél sincs az összes bekötve), még kevesebb mint a mostaniaké pedig ebben már a GPU is benne van..
Bár nem bánom ha a kevés láb is elég, és cserébe tényleg olcsóbb lehet
Nem mellesleg üdvözlöm a lyukat középen újfent a procifoglalatokon, nem akkora mint a régi foglalatoknál, de olyan "nosztalgikus" érzés tőrt rám mikor megláttam
Szándékomban áll majd nekem is egy llanos gépbe beruházni, bár lehet nem nyáron, hanem úgy egy fél évre rá (majdnem egy év múlva... bár lehet akkor már bevárom a bulldozermagost.. és újabb 5 évre megoldott lesz a gépem)...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest