Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglepődtem kicsit a lábszámon (olyan minimum 1000körülire tippeltem volna, de a jelenleginél mindenképp több lábra gondoltam.. bár tudom, hogy a jelenleginél sincs az összes bekötve), még kevesebb mint a mostaniaké pedig ebben már a GPU is benne van..
Bár nem bánom ha a kevés láb is elég, és cserébe tényleg olcsóbb lehet
Nem mellesleg üdvözlöm a lyukat középen újfent a procifoglalatokon, nem akkora mint a régi foglalatoknál, de olyan "nosztalgikus" érzés tőrt rám mikor megláttam
Szándékomban áll majd nekem is egy llanos gépbe beruházni, bár lehet nem nyáron, hanem úgy egy fél évre rá (majdnem egy év múlva... bár lehet akkor már bevárom a bulldozermagost.. és újabb 5 évre megoldott lesz a gépem)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest