Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Juhaszatti #65 üzenetére
Az azért elég random, hogy melyik gyártó hova rakja a hátlapi leolvasót(ezért se jó). Pl. Nexus 5X-nél középen van, S7-nél a kamera mellet LG-nél kamera alatt, stb. Eléggé modellfüggő, hogy pont oda esne-e az ujjad épp.
Az elhelyezés az oldalsónál is gond, mert nem mindenki keze egyforma méretű és megfelelő helyet nehéz belőni, ezért is mondom, hogy az előlapi jobb lehet sokaknak. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Juhaszatti #35 üzenetére
Azt mondtad, hogy a hátlapi azért jó mert nem kell fogást váltani, ellenben az előlapinál kell. Szóval feltételeztem, hogy ha az jó tulajdonság, hogy nem kell, akkor ennek az ellenkezője rossz tulajdonság.
Azt én is írtam egyébként(írtam vagy csak akartam?), hogy ha csak kézben használnám akkor a NEM SAMSUNG féle megoldással együtt tudnék elni.
Mindenki a smart lockal jön: nem mindenkinek van a kocsijában bluetooth.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Juhaszatti #33 üzenetére
Először azt mondod, hogy az rossz dolog, hogy fogást kell váltani a feloldás után. Aztán pedig azt, hogy miért baj az, ha fogást kell váltani a feloldás után? Minden tisztelettel megkérlek, hogy ezt gondoljuk át mégegyszer.
Aztán pedig reagálva arra, hogy előlapinál fogást kell váltani feloldás után: ööö, nem kell. Mert az a home gomb is egyben. Ha használom a telefont, akkor úgy fogom, hogy elérem a home gombot. Tehát ebből adódóan az ujjlenyomat olvasót is. Tehát nem kell fogást váltani.
Zsebből pedig sehogy sem tudod úgy elővenni a telefont, hogy egyből úgy fogod, ahogy majd használnád. Tehát mindkét megoldásnál fogást kell váltani. VAGY: elő tudod úgy venni, ahogy használod, ami annyit jelent, hogy nem kell fogást váltanod az előlapinál se, mivel amúgy is úgy használod, hogy a home gombot eléred. Így vagy úgy, az előlapi mindenképpen megfelelő. -
beccyboy
aktív tag
válasz
Juhaszatti #6 üzenetére
Az LG-nél is nagyon jó volt a hátlapi hangerő gomb, ami a G2-vel jött be. És az is megszűnt a G5 után sajnos. De legyen igazad, és itt maradjon meg az eddigi.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest