- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
whatwhatwhat #54 üzenetére
Dehogy értesz... Ha értenéd, akkor nem kerültünk volna ide ma is... Tevékenységeidet pedig nem lehet nem észrevenni, mert úton-útfélen, mindenki beleütközik az utóbbi napokban, ha akar, ha nem, méghozzá mindig ugyanabba, tudod... erről vitatkozol épp.
Na de sikeres volt a "misszió", és nem is olyan nehéz, igaz-e? Már egy ideje sikerült elkanyarodnod a régi témádtól. Mindenképp pozitív a változás, csak így tovább. -
doooo
veterán
válasz
whatwhatwhat #52 üzenetére
Akkor ott fogsz sírni, akkor is kevesebb embert untatsz, mint itt. Trollkodás, amit művelsz. Ha mindenki non-stop hangoztatná a saját preferenciát, megbolondulna a világ. És most sem azzal van baj, hogy kinyilatkoztattad a véleményedet... egyszer.. kétszer... hanem azzal, hogy ezt kis időn belül már sokadszorra teszed, ugyanazt elmondva, ugyanúgy, minden ellenérvet ugyanúgy félresöpörve, füledet ugyanúgy befogva, ugyanúgy kántálva a saját mantrádat. És még csodálkozol, hogy ugyanazokat a válaszokat kapod vissza? Unalmas, felesleges. Már mindenki meghallotta jajveszékeléseidet, pihentesd egy kicsit a hangszálaidat. Vagy beszélj másról. Nem csak az ujjlenyomatolvasók elhelyezkedéséről szól minden. Fedezz fel új témákat is, mielőtt agyvérzést kapsz a sok "tudatlantól" aki ellent mer mondani neked.
-
doooo
veterán
válasz
whatwhatwhat #30 üzenetére
Ennyire gyűjtöd a hsz-eket? Vagy problémád van a memóriáddal? Nincs két napja, hogy leadtál ekkora hisztit más helyeken a leolvasók miatt... most megint... unalmas vagy. Nagyon. Azt fogod csak elérni, hogy kipicsáznak innen (de akkor legalább nem kellene állandóan déja vu-ket tapasztalnia az egyszerű halandóknak, amikor betévednek egy bármilyen ujjlenyomatolvasós mobilt felvonultató topicba). Egyről kettőre úgysem fogsz jutni, megvenni nem fogod ami nem tetszik, "áttéríteni" nem fogsz másokat... csak vitatkozol egy szubjektív témán újra meg újra. Elég volt belőle (és amíg nem tudsz mással foglalkozni, belőled is).
-
total90
veterán
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Igazabol te azt nem erted meg, hogy van akinek ez jobb, mint az elolapi vagy a Sony altal alkalmazott oldalso ujjlenyomat olvaso.
Nekem teljesen normalis, sot inkabb kis tenyerem van, meg is az S8+ mint ha nekem lett volna teremtve.
Amit arrol irsz, hogy az asztalon nem tudod feloldani... arra ott van az arc vagy irisz felismeres, szintugy autoban is hasznalhato.A kijelzobe szerelt olvaso ennek ellenere egy jo megoldas lenne, de egyelore technikailag nem tudta senki kivitelezni. A kavamentesites pedig hozza magaval a hatlapi vagy oldalso olvasok bevezeteset, vagy ki lesz hagyva es ramennek csak az arc vagy irisz felismeresre. Viszont ezek sotetbe elvereznek... Szoval marad a hatlap, oldalsav.
Akinek meg ez nem tetszik, az nem vesz telefont.
-
válasz
Fura. Nekem nincs lapát kezem, de mégis átérem az egész telefont ( Honor 8 ) az ujjlenyomatolvasótól a képernyőig, ahogy említetted.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Nem mondom hogy rossz dolog, azt mondtam hogy kell.
Azt nem hogy ez rossz.
Jelenleg is előlapist használok, és elégedett vagyok vele.
Viszont a hátlapi is nagyon jó a tapasztalataim szerint, bizonyos helyzetekben kényelmesebb. Persze csak akkor ha nem használod sűrűn asztalon a telefonod. Ha igen, el is dőlt hogy neked nem olyan kell.
Az autóstartó már más kérdés, nagyon sokan kerülik ki Smart Lockal a dolgot. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Jelenleg is előlapi ujjlenyomatolvasóval szerelt telefont használok, páromnak viszont van hátlapis is, és kifejezetten kényelmes. Zsebből elővéve pláne, mire ránézek a telefonra már fel van oldva. Az előlapinál még fogást kell váltani használat előtt.
Szóval nagyon jó az előlapi, de hátul sem rossz, meg tudnám szokni. Pláne hogy asztalon nagyon nagyon ritkán használom, aki sűrűn, annak persze nem jó. Egyéni preferencia kérdése a dolog.
Az S8-é amúgy nagyon kényelmes, de a + verzión én sem tudom elképzelni hogy az legyen.
A jövő szerintem is a kijelzőbe integrált megoldásé egyébként.Az S8+-os példádat viszont nem teljesen értem. Miért kellene élérni egyszerre az ujjlenyomatolvasót, és a kijelző alját? Szépen sorban, egymás után kell.
Az előlapisnál sem tapogatom a kijelzőt miközben feloldom a telefont. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Istenem de unalmas ez már..
-
total90
veterán
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Mindegy, de fogadni merek, hogy nem hasznaltal 2 percnel tovabb egy keszuleket sem hatlapi ujjlenyomatolvasoval.
-
vicze
félisten
válasz
whatwhatwhat #15 üzenetére
Autocorrect at it's best...
(#16) sheratan: Hát igen.
-
batai15
félisten
válasz
whatwhatwhat #1 üzenetére
Szívemből szóltál!
-
vicze
félisten
válasz
Hát úgy látszik le kell én is mondjak a Sony-ról, mindaddig, amíg nem lesz értelmes üveg alatti olvasó.
Reméljük minél előbb sikerül piacképessé tenni.
A hátlapi ujjlenyomat sajnos szörnyű és használhatatlan. Sajnos az US forgalmazásnak ez az ára.Apple nem másolja, US-ben övék lesz eme ""szabadalom"", így más nem forgalmazhat ilyen kialakítást per nélkül. Így ha US-ben is forgalmazni akar Sony kénytelen máshova rakni.
Amíg nincs üveg alatti olvasó, addig messze ez volt a legjobb megáldás volt az oldalsó, de hát sajnos a férges alma ebbe is beleköpött mint oly sok mindenbe.(#8) papi77: A szabadalom nincs jóváhagyva, 2015-ben(június) nyújtották be, általában pár év a jóváhagyás, akár el is utasíthatják(nem fogják), de addig is peralap. A Z5 amiben először volt ilyen olvasó, 2015 szeptemberben jelent meg.
-
papi77
addikt
válasz
Javitsatok ki,ha tévedek,de úgy tudom,hogy usa-ban a bekapcsológomba épített újlenyomat olvasót az alma levédette!
-
.Szaki.
addikt
válasz
Még sosem próbáltam az oldalt elhelyezett ujjlenyomatolvasót, de nekem mindig az volt a második legszimpatikusabb. A legjobbnak továbbra is az előlapit tartom, de ha ennyire rámennek a gyártók a kávamentességre, akkor a következő legideálisabb hely tényleg oldalt lenne. A hátlapinál minden jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Hővezető paszták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest