Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Lencsék előtt az Android 8.0-s Xperia XZ1

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Digi-Wo

A heteken belül esedékes, 5,2"-es Sony csúcsmodell állhatott modellt a kémfotós kamerájának. Egy hátlapi ujjlenyomat-olvasóval szerelt variáns is felbukkant.

Egy ideje úgy hallani, hogy több új okostelefonnal készül a Sony a berlini IFA kiállításra, köztük az 5,2"-es Xperia XZ1-gyel és a 4,6"-es XZ1 Compacttal. Az előbbi Sony G8341 kódnéven már többször tiszteletét tette különféle teljesítményteszteken, Geekbenchben például erőset gurított, egyértelműen a Snapdragon 835-re célozva a fedél alatt, 4 GB RAM kíséretében.


[+]

Ugyanez a modellszám bukkant fel a kínai Digi-Wo oldalon közölt egyik kémfotón, és a kép érdekessége, hogy az Android verziószám nem 7.0, nem is 7.1.1, hanem 8.0. Az Android O várhatóan a héten elstartol, de még így is meglepő (és persze elismerésre méltó) volna, ha a Sony  friss modelljei mindjárt az új zöld robotos rendszerrel kerülnének piacra.


[+]

Az is lehet persze, hogy a szóban forgó eszközön csak tesztelgetik az édességes név nélküli rendszert, esetleg ügyes hamisítvány a verziószám a képernyőn. Felbukkant a forrásképek között mindenesetre még egy ketyere fehér előlappal (fent jobbra), illetve egy potenciális harmadik, szintén fehér köntösben, szokatlan módon hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. Egyre izgalmasabbnak ígérkezik tehát a Sony IFA előtti, augusztus 31-ei sajtótájékoztatója, amelyen természetesen mi is jelen leszünk.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.