Lencsék előtt az Android 8.0-s Xperia XZ1

Egy ideje úgy hallani, hogy több új okostelefonnal készül a Sony a berlini IFA kiállításra, köztük az 5,2"-es Xperia XZ1-gyel és a 4,6"-es XZ1 Compacttal. Az előbbi Sony G8341 kódnéven már többször tiszteletét tette különféle teljesítményteszteken, Geekbenchben például erőset gurított, egyértelműen a Snapdragon 835-re célozva a fedél alatt, 4 GB RAM kíséretében.


[+]

Ugyanez a modellszám bukkant fel a kínai Digi-Wo oldalon közölt egyik kémfotón, és a kép érdekessége, hogy az Android verziószám nem 7.0, nem is 7.1.1, hanem 8.0. Az Android O várhatóan a héten elstartol, de még így is meglepő (és persze elismerésre méltó) volna, ha a Sony  friss modelljei mindjárt az új zöld robotos rendszerrel kerülnének piacra.


[+]

Az is lehet persze, hogy a szóban forgó eszközön csak tesztelgetik az édességes név nélküli rendszert, esetleg ügyes hamisítvány a verziószám a képernyőn. Felbukkant a forrásképek között mindenesetre még egy ketyere fehér előlappal (fent jobbra), illetve egy potenciális harmadik, szintén fehér köntösben, szokatlan módon hátlapi ujjlenyomat-olvasóval. Egyre izgalmasabbnak ígérkezik tehát a Sony IFA előtti, augusztus 31-ei sajtótájékoztatója, amelyen természetesen mi is jelen leszünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés