- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Igazabol te azt nem erted meg, hogy van akinek ez jobb, mint az elolapi vagy a Sony altal alkalmazott oldalso ujjlenyomat olvaso.
Nekem teljesen normalis, sot inkabb kis tenyerem van, meg is az S8+ mint ha nekem lett volna teremtve.
Amit arrol irsz, hogy az asztalon nem tudod feloldani... arra ott van az arc vagy irisz felismeres, szintugy autoban is hasznalhato.A kijelzobe szerelt olvaso ennek ellenere egy jo megoldas lenne, de egyelore technikailag nem tudta senki kivitelezni. A kavamentesites pedig hozza magaval a hatlapi vagy oldalso olvasok bevezeteset, vagy ki lesz hagyva es ramennek csak az arc vagy irisz felismeresre. Viszont ezek sotetbe elvereznek... Szoval marad a hatlap, oldalsav.
Akinek meg ez nem tetszik, az nem vesz telefont.
-
total90
veterán
válasz
whatwhatwhat #5 üzenetére
Mindegy, de fogadni merek, hogy nem hasznaltal 2 percnel tovabb egy keszuleket sem hatlapi ujjlenyomatolvasoval.
-
total90
veterán
Mielőtt meg lett az S8+, arra gondoltam, hogy ah ott nincs jó helyen és majd úgy is a retina szkennert fogom használni. Nem így lett. Annyira el van tálalva, annyira épp oda esik az ujjam, hogy el sem tudnam már máshol képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest