Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Ahogy én tartom az 5,5"-os telefonom, 3 ujjamon fekszik, kisujjal alul megtámasztva, hüvelykujjal pedig pötyögve...a mutatóujjam pontosan ott van mindig, ahol egyébként egy hátlapi szenzor lenne.
Előlapis a telefonom, azt meg bármikor elérem hüvelykujjal.
Szóval szerintem ez is felhasználófüggő. -
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Nem mondom hogy rossz dolog, azt mondtam hogy kell.
Azt nem hogy ez rossz.
Jelenleg is előlapist használok, és elégedett vagyok vele.
Viszont a hátlapi is nagyon jó a tapasztalataim szerint, bizonyos helyzetekben kényelmesebb. Persze csak akkor ha nem használod sűrűn asztalon a telefonod. Ha igen, el is dőlt hogy neked nem olyan kell.
Az autóstartó már más kérdés, nagyon sokan kerülik ki Smart Lockal a dolgot. -
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #30 üzenetére
Jelenleg is előlapi ujjlenyomatolvasóval szerelt telefont használok, páromnak viszont van hátlapis is, és kifejezetten kényelmes. Zsebből elővéve pláne, mire ránézek a telefonra már fel van oldva. Az előlapinál még fogást kell váltani használat előtt.
Szóval nagyon jó az előlapi, de hátul sem rossz, meg tudnám szokni. Pláne hogy asztalon nagyon nagyon ritkán használom, aki sűrűn, annak persze nem jó. Egyéni preferencia kérdése a dolog.
Az S8-é amúgy nagyon kényelmes, de a + verzión én sem tudom elképzelni hogy az legyen.
A jövő szerintem is a kijelzőbe integrált megoldásé egyébként.Az S8+-os példádat viszont nem teljesen értem. Miért kellene élérni egyszerre az ujjlenyomatolvasót, és a kijelző alját? Szépen sorban, egymás után kell.
Az előlapisnál sem tapogatom a kijelzőt miközben feloldom a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Play - játék az árakkal
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged