- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Tehát ugyan arról megy a vita mindig, és az egyik fél hülye mert hangoztatja a véleményét, de a másik fél nem, pedig ő is pontosan ugyan ezt teszi(csak általában érvek nélkül). Értelek. Köszönöm Isteni iránymutatásodat és tanácsaidat. Megígérem, hogy megfogadom, és ezt komolyan mondom, mert magamtól is rájöttem már, hogy nem sok értelme van bárkivel is vitázni az interneten, még egy szakmai fórumon se. Különben meg nem csak ezzel foglalkozok, néha szoktam szindi az apple-t is.
Csak mostanában ez elég felkapott téma... ráadásul emiatt kell lemondanom a következő note-ról. De biztosan ezt is tudod már... ha ennyire figyelemmel kíséred a tevékenységeimet.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Jaj, mi lesz velem, a sarokban fogok sírni hetekig.
Amúgy meg nem tudom elolvastad-e a hsz-eket, de egy kommentet írtam arról, hogy nem tetszik, hogy a sony hátra viszi az olvasót. Ezzel egyébként még nagyon sokan így vannak, többen ugyanitt hangot is adtak neki. Szóval szerintem nekem is jogom van hozzá.
Aztán jöttek olyan válaszok, hogy nekik tetszik ha hátul van. Akár hiszed akár nem, ebből ki tud alakulni egy beszélgetés/vita, amit egyedül nehéz kivitelezni. Így nem értem miért pont velem van a problémád. Amikor pedig valaki olyasmi kommentel jön, hogy "csakazé nemszereted me nem használtad még!!"*, akkor pedig úgy érzem, hogy jogom van érvekkel alátámasztani, hogy miért gondolom úgy, ahogy gondolom. Persze ilyenkor legtöbbször olyan ellenérveket hallok, hogy "de ez akkoris jobb" és társai. És most pont erre az esetre gondolok. De hidd el, én is kezdtem unni, hogy legtöbb esetben egy falhoz beszélek.
Mellesleg áttéríteni se szándékozok senkit, de ha elmondom a vélenyem, és erre olyan dolgokkal válaszolnak amikkel nem értek egyet, akkor folytatom a dolgot és megpróbálom meggyőzni a másikat az igazamról, mindeközben esélyt adok neki, hogy ő győzzön meg engem. Mert ugye így működik egy vita. És nem erre való (részben) a fórum??? Tán rosszul tudom? Tudtommal nem a saját kommentjeimre válaszolok, és nem egyedül viszek véghez egy párbeszédet. Így abszolút nem értem, hogy ez a kis beleböfögésed(mert ez az volt) miért egy embernek címezted és nem legalább 2-nek. Csak mert én hosszabb kommenteket írok? Ez az oka? Elhiszem, hogy zavar téged, de úgy gondlom, ha ez akkora probléma lenne, akkor lenne beállítva egy korlát. Ha pedig tényleg ennyire zavarlak, akkor már nem tudok mást mondani: ne olvasd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest