- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bár egyszer sem volt oldalsó ujjlenyomat-olvasós telefonom (annak ellenére, hogy szeretem a Sony-t), igazából olyan ez, mintha csak szimplán megnyomnád a bekapcsoló gombot.
Ez szerintem minden, csak nem kényelmetlen és nem hülyeség.
Más kérdés, hogy már én is hozzászoktam a hátsó szenzor adta kényelemhez -
macskea
őstag
Én pont az oldalsót tartom suta elhelyezésnek, legyen elől, vagy hátul. Amúgy hátul is lehet nagyon kényelmes, ha jó helyre került. Phableteken könnyen kerül túl távolra, és utána jönnek a negatív tapasztalatok. Ha normálisan meg van csinálva, szerintem szinte mindegy, minden elhelyezésnek van előnye és hátránya, leginkább szokás vagy egyéni preferencia kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A heteken belül esedékes, 5,2"-es Sony csúcsmodell állhatott modellt a kémfotós kamerájának. Egy hátlapi ujjlenyomat-olvasóval szerelt variáns is felbukkant.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest