- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
De az AMD-nek tökre megfelel, hogy csak Radeonnal van szabványos variálható frissítési frekvencia. Ők annak örülnek, ha az NV makacsul ragaszkodik a G-Sync-hez, mert akkor ez egy eldöntött csata. Az is marhára jó, hogy az Acer és az ASUS támogatja a G-Sync-et, sőt annak örülnének, ha még lenne egy állandó gyártó, nem csak hébe-hóba jönnének modellek innen-onnan, mert az erősíti az NV-t abban, hogy a G-Sync mellé nem szabad támogatni szabványos VRR-t.
Amint az NV is bejelenti, hogy támogatni fogják valamelyik szabványos VRR-t, akkor azzal az AMD egy nagyon erős Radeon melletti érvet veszít. Amíg az NV kitart a G-Sync mellett, addig borzalmasan boldogok az AMD-nél, mert pite mennyiségű G-Sync kijelző készül a FreeSync társak mellé, és ezeknek az ára a vásárlók 90%-ának megfizethetetlenül magas. -
valószínűleg azt mondták volna erre hogy viszlát AMD, mivel 10 kártyából 8 NV meg 10 laposból 8 NV.Kicsit el vagy tévedve, itt nem AMD a nagyhal, ő jobban rászorul a gyártókra ebből a szempontból, mint ők rá.
BReal : Mondjuk én nem igazán értem ezt ( mint ahogy NV-t sem , miért erőltette ezt éppen ezért)Asus mind az MSI ráírta az új AMD kártyákra hogy gaming, ráadásul jól is nézett ki az új AMD gaming logó,de mindegy is, én ezt soha nem figyeltem, hogy ROG vagy izé bármi. Gondolom ennek a laptopoknál van inkább jelentősége, nem a VGA nal. MSI gaming az egyik legjobb hűtés a piacon , nekem mindegy milyen néven írják rá, ha ugyan azt kapom a pénzemért.
Ettől függetlenül én sem támogattam NV-t ebben, csak a kollégának írtam, amit írtam, hogy ugyan úgy árultak volna Radeon kártyákat. -
És mi köze van annak a névnek ahhoz hogy nem árulnak kártyát, mint ahogy írtad feljebb? első kommentedet beidéztem próbáld értelmezni te is mit írtál. Attól, hogy AREZ a neve ugyan úgy árulták volna az AMD kártyákat.
( Amúgy szerintem jobban néz ki az AREZ verzió ezzel az írással, mint az a béna ROG logó, de ez most már mellékes)"hanem megmutatni, hogy ki a főnök, ki dirigál a piacon."
Hát ezen a piacon nem az AMD.
BReal ( #84) :
A STRIX, Dual, Armor, gaming stb megnevezés megmaradt volna, nem lett volna változás ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest