- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Én pl. nem használom az auto fényerőt mert tényleg elég béna volt. Manuálisan szoktam állítani 2-3 megszokott fokozatban min. és kb. ⅓ szint közt, de jó lenne ha ezt gyorsgombokra kirakhatóan testreszabhatóan is meg lehetne oldani. Elvagyok így is mondjuk, csak kényelmesebb lehetne.
Vajon ilyen app létezik-e? -
Aureal
őstag
Én a 24 ezres ára miatt vettem meg, hogy ne kelljen laptop netezni mindig.
Nyilván minél több a tárterület, RAM, annál komfortosabb vmit használni, pl. zenék, filmek offline nem rossz egy fülessel, mikor pl. egy orvosra 3 órát kell várni vagy késik a vonat...
Szóval csak azt akarom mondani, ha vki nem egy tech guru, meg nem is egy olcsó jános, esetleg egy újabb, picit nagyobb kapacitású 8-assal már lehet hogy jobban jár, mint az alap 7-essel és 3 évig nem kell telaváltáson agyalni, ha minden oké.
Sajnos olyan rohamban jönnek az újabb laposok, hogy nincs sok értelme tavalyi vagy azelőtti modellekre pályázni. Mindig van szebb, jobb, bővebb ugyanannyiért fél évente.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kedvenc zene a mai napra
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest