Leleplezték a Redmi 7A-t

A friss márka egyszerű megoldást választott arra, hogy bemutassa legolcsóbb termékét: a kínai Weibón leplezték le a termékoldal részleteit.

A Xiaomi-háttérrel, de különálló márkaként működő Redmi palettája is összeáll lassan, egy héten belül bemutatkozik a kedvező árú, csúcshardverrel szerelt mobiljuk, a K20, és megérkezett a paletta alsó végébe a Redmi 7A, ami a tavalyi, még Xiaomi márkanéven futó változat utódja. A mostanság elérhető kínálathoz képest aránylag kompakt a mobil, 18:9-es kijelzője 5,45 hüvelykes, 720 x 1440 pixel felbontással, 18:9-es képarányon, viszont alul-felül aránylag vaskos kávákkal, az alsóban Redmi felirattal.


[+]

Hardveres téren a Snapdragon 439 dübörög benne, ehhez a felhasználók választhatnak 2/16 GB, illetve 3/32 GB-os tárolócsomagot, adott a microSD-s bővítési lehetőség. A hátlapra szimpla, 13 megapixeles kamerát tettek PD-autofókusszal, ledes villanóval, elöl pedig egy 5 megapixeles szelfikamera dolgozik. Android 9 Pie rendszerrel és MIUI-val érkezik a termék, a 4000 mAh kapacitású akkumulátorral jó üzemidőt várhatunk tőle, és bár IP-szabványt nem teljesített, a P2i vízlepergető nanobevonatot is el lehet mondani mellette érvként. Ujjlenyomat-azonosító nem jutott rá, viszont arcfelismeréssel feloldható a kütyü.


[+]

Az adatkommunikációs lista a szokásos, előny a 3,5 milliméteres jack csatlakozó, viszont a microUSB-felületnek nyilván kevésbé lehet örülni. A fekete és kék színben elérhetővé váló terméket nyilván egy dolog teheti igazán érdekessé, ez pedig az ár: sajnos ezzel kapcsolatban még nem tudunk semmit, ezzel kapcsolatban a május 28-ai Redmi-bemutatón kap tájékoztatást a nagyközönség.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

  • Ismert a Redmi 8 teljes specifikációja

    A China Telecom honlapján teljes specifikációval érhető el a hamarosan bemutatásra kerülő Redmi 8.

Előzmények

Hirdetés