- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Ezeket találtam: [link] , [link]
Még egyikre sem szántam rá magam, és azt sem döntöttem el, ezt vagy a gyári visszaállítást próbálom ki elsőre.
Ahogy olvasom, előtte teljes mentés kell, mert mindent elveszít. Akkor viszont a sima visszaállítás is mehet. Így viszont elgondolkodom azon, az elején érdemes root-olni egy telefont? Ha megteszem, szerintem biztonsági kockázattal használhatom onnantól, ha meg nem teszem meg, elfogy a memória, bosszúságot kapok a biztonságért ajándékba?
Valahogy sehogy sem jó. -
liksoft
nagyúr
TC végigszámolta, és a 8,9GB tárhelyen van 1G szabad, és 1G amit össze tudott számolni. Valamint a tárhelyen pont 6g-ra mondja, hogy "valami". Ahogy nézem, ez root után válik csak láthatóvá. Vagy mindent mentek, újra húzom az egészet, és visszatöltöm. Na ettől ha lehet, megkímélném magam. Vagyis a kérdésem:
Hogyan lehet root jogot kapni 7A-n?
-
liksoft
nagyúr
-
Watt25
veterán
Tisztázzuk. A GPS helymeghatározási rendszer. Ez valóban megy internet, Wifi, akármi nélkül. Megmondja, hogy hol vagy a Földön. Ennyi. De nincs adatkommunikáció. A GPS-nek semmi köze a térképekhez, útvonaltervezőkhöz. Valahonnan a telefonnak ismernie kell a térképet. Olyan nincs, hogy a GPS műhold útvonalat küld a telefonnak, egyirányú a kommunikáció. Tehát a térképnek a telefonodon kell lennie, ha teljesen offline akarod használni.
-
liksoft
nagyúr
-
sajtjani
tag
Otthon wifi-n a google navigációval ( a telón) megtervezed az útvonalat, letölti az útvonalhoz tartozó térképszelvényeket, amit offline tudod használni később. Vagy a pc-n a google térképen tervezed az utat, majd útvonal átküldése mobilra opció. Vagy, nem igazán profi, de használható a HERE WeGo: [link]
-
PuMbA
titán
Igen, én arra gondoltam, hogy bemész "A telefonról" menübe és ott is elérhető a "Tárhely"
Hú, de kevés hely van a 16GB-os verzión. Gyakorlatilag a frissítések miatt nem tudsz rá szinte semmit se pakolni. Próbáld azt, hogy a Fájlkezelőben kitörlöd a letöltött frissítési csomagot (downloaded_rom mappa) és újra lekérdezed a frissítést.
-
PuMbA
titán
De a telefonon gondoltam, a Beállítások között
Van egy olyan menüpont, hogy Tárhely. Kiüti a szemed. Egyszer se jártál a Beállítások között? Érdemes, mert karban is kéne tartani szegény telefont, mert különben ez lesz a vége, hogy fogalmad sincs, hogy mi baja, de rosszul működik. Van akkumulátor figyelő, hogy melyik alkalmazás fogyasztja legjobban az akksit meg csomó cucc. Néz utána ezeknek. Egyszerű, csak végigkattintgatod az összes menüt a Beállításokban.
A Windows nem is látja a telefon összes tárhelyét biztonsági szempontból, szóval nem mész vele semmire és azt sem mondja meg, hogy a lefoglalt helyből mennyit foglalnak külön a programok, mennyit a videók stb.
-
PuMbA
titán
Akkor ráfér a telefonodra egy teljes törlés, azaz alaphelyzetbe állítás
Nekem a gyári alkalmazások 2 év után is csak 5-15 MB-okat szedtek le Redmi 4X-en és frissítés után azonnal törlődtek a telepítő fájlok. Rendszerfrissítés esetén kapok 3-400MB-os fájlt, de az is törlődik automatikusan a frissítés után. 32GB-ból 20GB szabad helyem van most a Redmi 7A-n, amit nagyjából 1 éve használok.
-
PuMbA
titán
Nem attól függ, hogy független-e, hanem hogy az itthon kapható telefonok EU verziók, a tiéd pedig kínai, ami más szoftvert kap.
" Aztán tényleg nincs nekem rajta se videó, se zene, se semmi 10-15 képen kívül."
Pedig valami csak rajta van
Egy rossz alkalmazás teleszemetelte. Nézd meg a beépített tárhely alkalmazással a beállítások között, hogy mi foglalja le vagy az alkalmazáslistában láthatod, hogy melyik program mennyi helyet foglal el.
-
lomposfarkas
tag
Helló, az 5A-n ezt használom régóta, stabilan szabályoz és jól beállítható.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vito.lux
Érdemes a settings/batteryban kivenni az akkukímélet alól ("no restriction" legyen). -
-
liksoft
nagyúr
A duplakopp a telefont felébreszti ugyanúgy, mint az oldalsó gomb.
Viszont úgy tűnik, rájöttem miért nem megy sokszor. Ha az asztalon van, felébred. Viszont ha felvettem a kezembe és utána kopogok, cseszik ébredni. Szerintem valamelyik orientációs érzékelőt is feleslegesen használja. Jó lenne, ha azt a részt ki lehetne kapcsolni a kopogásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest