- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
sajtjani #252 üzenetére
Csak nekem a komplett Magyarország térkép kéne, nem egy darabkája. Azt hittem gps alapon ezt már alapból tudják a nagyokos telók, de ha ugyanúgy pátyolgatni kell, egyszerűbb ha veszek használtan egy gps masinát a célra, ami eltárolja a bejárt útvonalat is előtervezés nélkül..
-
válasz
sajtjani #226 üzenetére
És annak mi az oka, hogy délelőtt még felajánlotta az új verziót (útközben voltam, 30% alatti aksi, töltő nem játszott ezért nem tettem fel akkor), majd kb 2 óra múlva, amikor hazaértem első dolgom volt rápattintani töltőre, de már nem találta az új verziót és azóta sem... (a legújabb frissítőcsomag letöltése opciónál is a 11.0.18.0 MIUI-t húzza le)
Fullba nyomják a kretént, vagy mi a tosz? -
Satus
tag
válasz
sajtjani #119 üzenetére
Szia !
Megint emailt kaptam a Xiaomitól , azt írták a Miflash programmal rakjam újra a Miui-t. Egy telefont már letégláztam úgy hogy nem fogtam hozzá. Beszéltem a szervízzel , azt mondták küldjem be megcsinálják. Tegnap nálam még nem volt frissítés. Köszönöm a hozzászólásod ! -
jackbacsi87
senior tag
válasz
sajtjani #111 üzenetére
Semmi gond. Én is a kedvező ár miatt rendeltem tőlük. Van úton aliexpressről is, csak az mire ideér....
Reklamáltam amúgy náluk, tegnap jött meg az új fólia. Küldtek futárt ingyen és bérmentve, vitték hozták. Ugyan úgy nem stimmel a méret.Sajnos jóval túllog a kijelzőn. Protectionsfilmtől régen rendeltem, ha jól emlékszem németből küld. Mennyi idő alatt szokott megjönni?
Fater telefonja amúgy. Ráeszkábáltam sima fóliából egy ideiglenes tákolmányt, mivel 2 db-ból van összerakva eléggé gány. De legalább a kijelzőt addig se karcolja össze. -
jackbacsi87
senior tag
válasz
sajtjani #104 üzenetére
Sziasztok!
A linkelt fóliák közül a simát rendelte már valaki? Az enyém múlthéten jött meg, szélességre oké, hosszra viszont nagyobb. Pedig csomagolás szerint 7a-ra való. Boltnak jeleztem, küldtek futárt, ma megjött a csere fólia. Csomagolás szerint 7A-ra való, ehhez képest szintén nagyobb hosszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- HBO Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest