Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Kékes525 #179 üzenetére
1. Ennek mi a jelentősége? És te ezt mint egyén az államban hogy befolyásolod?
2. Na és hol? És ez tégedet miben befolyásol? Tegyük fel holnaptól amcsi imádó leszek én is. És mi lesz nekem abban a jó? Észak Koreában még nagyobb a diktatúra, de mivel nem ott élek, nem érdekel. Ha megnyomják a gombot és kilőnek egy rakétát, azzal se tudok mit kezdeni. Az ő döntésük lesz, nekem meg az a döntésem, hogy addig boldogan éljek és ne a félelemre meg a szorongásokra koncentráljak.
3. Azt gondold el, hogy én nem költöznék sehova se. És ha jobb az élet színvonal az amcsiknál akkor mi van? Még jobb Bahreinben. Akkor már miért nem azt imádod? De gondolom Svájc is előrébb van, mint az Usa. És nem csak élet színvonalban, hanem a demokráciában is. Ha ennyire oda vagy az amcsikért kár ebben a kis országban köpködve élni és dolgozni. Nekem tökéletesen megfelel magyarnak lenni kínai teloval, koreai tv-vel.
4. adataidat kínai szervereken tárolják e vagy sem, Nem mindegy, hogy kínai titkosszolgálat hozzáférhet e az adataidhoz e vagy sem,
Huha és most akkor mi is van? Tudják, hogy mit eszek, iszok, nézzek? És mitől félsz-féltek? Esetleg beleraknak valamit az ételbe? Vagy milyen adatod van ami ennyire titkos, hogy nem tudhatják? Bombát építesz a garázsban? Vagy csak fóbia az egész... -
zoleeno1
veterán
válasz
Kékes525 #181 üzenetére
Ja, azt nem láttam, lehet már utana szerkesztetted, vagy csak reggel van még... De, szamomra az is teljesen mindegy, hogy az en csaladi fotoimat, telefonszamokat, stb hol tárolják, mivel nem vagyok akkora ember, hogy ezekkel bármire is menjen, barki... Amennyiben meg a kicikinai, vagy a nagyamcsi az en pocakos képeimre, vagy az asszony furdoruhasaira veri, váljon egeszsegere...
tenyleg befejeztem ezt a temat is, ahogy a tobbi csoportban... Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest