Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Bocs, hogy összemostam a programozási nyelvet, futtatási környezetet a megjelenítési megoldással. Csak nyilván a HTML5 + CSS3 a WebGL-lel kiegészülve lenne most az elvárás egy webes játékra, vagy bármilyen egyéb látványos alkalmazásra.
#12: én arra gondolok, amikor megveszed a bútort az IKEA-ban, és meg szeretnéd nézni, hogy fog mutatni. Vagy egy tetőcserepet a házadon.
Biológia: rohadtul tetszik, erre gondolok, ebből kellene 100-szor több
-
ROBOTER
addikt
Én nem a technikai hátterére gondolok, hanem a felhasználására.
Ha azt nézed, hogy a Flash korszak csúcspontján irdatlan mennyiségű játékot fejlesztettek, és sokszor igen komoly munkák születtek, most a WebGL sehol nem tart. Nincs mögötte üzleti modell, a hirdetés alapú rendszerek helyett az alkalmazásáruházak hódítanak. Attól tartok, ez megpecsételi a sorsát.
És persze nem csak játék létezik a weben, sem tudományos célra (oktatás - ami engem érdekelne az egészből), sem üzleti célra (3D tervezés pl. bútorok, háztartási gépek, építőipar stb.) nem használják. A Java Appleteknek és a szoftveres Javascript engineknek nagyobb volt ebből a szempontból a kihasználtsága, pedig az is gyengus volt.
-
ROBOTER
addikt
Lenne egy évekkel ezelőtt írt Flash (Haxe + Sandy3D) vackom, amit kb. 20-szorosára kellene bővítenem funkcionalitásában, hogy legyen értelme és átírni valami létező webes platformra (WebGL). Csak rohadtul nem látom a WebGL-t úgy igazán beindulni, nyilván ennek üzleti oka is van. Kicsit félek beleölni több hónapnyi munkát a semmiért.
-
ROBOTER
addikt
Szóval akkor ha jól értettem (igazából ezt sejtettem, hogy nem függenek ennyire össze), a böngésző maga OpenGL nélkül képes támogatni a WebGL-t, mert az OpenGL kompatibilitást az ANGLE adja? Ez minden platformon, mindnen böngészőben így van? Gondolok itt a WebGL csoporttag Apple-re pl.
-
ROBOTER
addikt
Számomra csak egy a kérdés: az OpenGL esetleges bedöntése magával ránthatja a WebGL-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest