Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz moleculez #49 üzenetére
Még egyszer van a Taycan-nak szedán verziója, olyanra csinálják amilyenre akarják. Olyan formát csinálnak, amiről azt gondolják, hogy az adott célközönség megveszi. Egyiknél ez ilyen a másiknál ez olyan. Gyakorlatban tök lényegtelen, ezek lapos négyzetek X db motorral, amit rápakolsz lényegében mindegy.
Az összes WV ID alapja hulla ugyanaz a kisbusztól a Polo méretig, és mégis tök másik.
Felesleges ezen rugózni.Amúgy a Rimac-et már beleolvasztották a Bugatti-ba múlt hónapban szóval, így ebből inkább majd Bugatti lesz átcímkézve.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz moleculez #32 üzenetére
Egy névből elég megállapítani mire gondolsz. Mivel a Taycan-nak van épp 5 verziója.
Van szedán is a Taycan Cross Turismo személyében. Nyilván olyan formát csinálnak belőle amit akarnak, és annyit húznak le a vevőről amennyit akarnak. Aki veszi nem IKEÁból fog bútorokat a csomagtartóban hazafuvarozni.De továbbra is a Teslát szedánnak nevezzük és nem annak ami, luxusautó... 50miláról beszélünk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz moleculez #34 üzenetére
én nem mostam össze ezt, sőt, éppen különválasztottam az élményautózást a funkcionális autózástól
a funkcionális autózásnál az a cél, hogy legyen hatékony, takarékos és a környezetre legyen a lehető legkisebb terheléssel (tekintsünk el a fujfujkörnyezetszennyező akkugyártásról, tegyük fel hogy lokális ártalomról beszélünk), ilyen szempontból az elektromos autó közelebb van az ideálishoz
én is szeretem a jó hangú, jó mozgású, erős autókat de ettől még nem gondolom azt, hogy az ilyen irányú ízlésemet másnak (járókelőnek, szomszédnak, bárkinek a környezetemben) el kellene viselni a hangártalom meg a szmog által.
elvekről beszélünk és az elv ez. az nem ellenérv, hogy "nem akarom" meg "nem tetszik". ij kártya. nekem meg nem lesz az a hobbim hogy kisvakondnadrágban kolbászokat dugdosok az autók kipufogójában mert "akarom" meg "tetszik".
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest