Új hozzászólás Aktív témák
-
sziszi-fuszi
senior tag
Ezt is írtam le. (Bár lehet a pár perc türelmet nem írtam.
Remek, hogy sikerült! A távoli elérést is meg lehet oldani, csak nem syno ddns igénybevételével, hanem sajáttal. Pont ugyanannyira jó, ha valami free ddns-t használsz.
Nekem belső vinyók voltak rákötve. Igaz partíciók nélkül. Semmiféle gondot nem okozott. Gondolom nálad létre voltak hozva a partíciók, azt pedig a syno nem szereti. -
sziszi-fuszi
senior tag
Nálam is ugyanilyen volt a helyzet azzal a különbséggel, hogy pingre válaszolt. Ezért próbáltam meg a végén azt, hogy ha az 5000-es porton megpróbálom elérni, akkor mi történik. Sikerült. Azóta is működnek a gépek. (2 napja). Sőt még frissítést is kaptak. Az is működött.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Mint írtam, nekem is így volt. Nem kell tovább lépnie. Próbáld meg a korábbi sorban kiírt IP--t pingelni. Ha válaszol, akkor az IP után kettőspont, majd 5000 ezzel megadod a portot, el kell indulnia. Természetesen, mindezek előtt újra kell indítani a gépet, vagy reboot-tal, vagy kikapcsolod és újraindítod.
-
sziszi-fuszi
senior tag
Nekem is ez volt a gondom. Ez csupán látszólagos. (Engem is megszívatott!
) Menj egy másik géphez, és a kiírt IP + 5000-es port beírásával simán elérhető és működésre bírható a rendszer. Több alaplappal, prockóval is kipróbáltam. Mind műkdik. A leíráshoz képest hiányzik az utolsó néhány sor a képernyőröl. Egy dolog volt más, nekem minden alaplapon INTEL prockó van. De nem hinném, hogy ezzel lenne a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amire szükség lesz:-Rufus-Pendrive (nálam 8GB-os volt)-Egy gép, amiről telepítesz (konfigurációs gép)-Egy gép, amit...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest