- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Lajos8721 #276 üzenetére
a lenovo nem apple.
"asus lamborghini" = és én vagyok a korlátolt... jó szöveg.
szerintem ezzel nem csak akkor röhögnek ki ha a tárgyalóban előveszem, hanem bárhol máshol is.
zongoralakkos csili-vili fos, tudod, (érdekes, hogy én vagyok a korlátolt, miközben te nem tudod tovább olvasni a kommentjeim) miközben képtelen vagy feldolgozni hogy nem mindenki gamer a világon mint te.
szerintem az a korlátolt leginkább aki megmondja másoknak hogy miket vehetett volna még x pénzből. ja, akár 5000 darab színes ceruzát, vagy 100 darab trabantot is tudtam volna venni ebből a pénzből, de sajnos nekem munkára kellett és grafikára, márpedig az x200 tabletben wacomos kijelző van ceruzával. úgyhogy kijár neked a nagy taps:
3,5" nem mindenre elég, ezt senki sem mondta, arról volt szó, hogy az a legkényelmesebb, és a legkönnyebben kezelhető egy kézzel, ami a mai napig áll. egy kézzel ugyanis nem lehet kényelmesen kezelni egy 5" telefont. nem tudom milyen jogon nevezel bárkit is világtalannak, korlátoltnak stb, de nyugodj meg mivel troll vagy ezért nem fognak kibannolni, ha én írnám neked hogy korlátolt vagy akkor kapnám a 30 napos büntit, de védelem alatt állsz no para.
belőled jön a reklám kattintás.
-
atike
nagyúr
válasz
Lajos8721 #162 üzenetére
Hű.
Azt te honnan vetted, hogy nekem van akár egyetlen almás termékem is? Nincs, és nem is lesz. Különböző okok miatt de az biztos, hogy nincs rá szükségem, nem az én világom.
De attól még tudom objektíven - trollkodás és fikázás nélkül látni a dolgokat... Én igen.
Ha nem mondom azt, hogy "sz*r az ájfón" vagy "sz*r az ájpad" akkor már én is alma párti vagyok? Nem.
Nem vagyok az és nem is leszek soha. A véleményem írtam le ami szerintem nagyban fedi a valóságot.
Peace.
-
válasz
Lajos8721 #171 üzenetére
ez a belassításos duma elég nagy butaság.
ne várja már el senki a 3 - 4 éves hardvertől, sokkal gyengébb cpu és gpu, fele vagy negyed ram...stb. esetén, hogy úgy fusson a legújabb ios verzió, mint a régi, hiszen grafikusan és funkcionálisan is sok újdonságot kapnak az újabb és újabb ios verziók, amik alá megfelelő hardver kell.
a 4 éves 4s típus tulaja örüljön, hogy ennyi idő elteltével kap egyáltalán frissítést...vannak/lehetnek hibák, minden gyártónál becsúszik ilyen, a legjobbaknál is, javítják majd, de ami itt megy egy/a probléma kapcsán, az már túlzás.
igaz ez persze nem csak a szélsőségeket felhozó ellentáborra, hanem az "ellenlábas" gyártó negatív híreit hangoztató "apple védelmezőre" is, mert például az ipad pro kapcsolódó hibája rendeltetésszerű használat mellett jelentkezik, egy note 5 telefonba fordítva bedugott és úgy beszoruló s pen pedig nem, így ott a felhasználó okozza a problémát.
illene helyén kezelni a dolgokat. -
Lord Sidious
senior tag
válasz
Lajos8721 #167 üzenetére
Hal' istenek D Tomi "az internetet terjeszti" EU-s elvarasi alapon. Latom nalatok is bekotottek.
vagy csak az edukalas volt tul eros
vagy pont gyenge. Kicsit olyan vagy, mint akinek azert kell egy szubkulturalis azonosulas, mert szuksege van a csordaszellemu eros csapat kepere.
-
HaZse
őstag
válasz
Lajos8721 #157 üzenetére
"Egyébként az applenek már van akkora arca hogy soha nem ismeri el ha sz@rt gyárt,,ez olyan mint amikor a féreg jobs azt mondta az antenna prolémára hogy körbe kell celluxozni
(a 200 ezres telót)
"
Itt azért többnél van, mint egy antenna gate-nél. Amúgy az iPhone 4-nél mikor volt olyan nekem, akkor nálam nem volt gond. De az is igaz, hogy amit ráadtak választ, miszerint rosszúl tartod, azért rendesen kiverte a biztosítékot nálam is.
"Vagy amikor az apple care-es hölgy a 6 hónapos 5s-re azt mondja hogy teljesen normális hogy fél napot bir az akksija (kaksija)
"
Itt azért több dolog is lehetett a hiba. Először meg kellett volna nézned, hogy az akku milyen állapotban van és mennyi töltési ciklus van benne. Ezen kívül még 2 dolog is lehetett a gond. 1.: Beragadt valami alkalmazás és pörgette a procit. 2.: Hardverhibár (alaplap hibás) volt a telefonod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest