Új hozzászólás Aktív témák
-
phanze
aktív tag
válasz
Hunt3r22 #176 üzenetére
Biztos ,hogy én egy 400 ezres tabletnél a Google-n szeretnék megoldásokat keresgélni,mert használhatatlan lett a cucc?? Ennyiért elvárható lenne ,hogy legalább közel tökéletes legyen egy termek és ilyen fatális hibák ne fordulhassanak elő...
Következő telefonom egy Iphone 6s Plus 128gb lesz ,kiváncsi vagyok miért ilyen jók(és drágák)ezek az Apple cuccok. -
-
Lajos8721
csendes tag
válasz
Hunt3r22 #165 üzenetére
"majd kijavítják szoftveresen"" persze és ez az általatok sárba tiport androidon nem lehetséges ??
Lirion főleg negyed milláért
már meg se merem kérdezni tőlük itt mit kell prémiumnak nézni vagy itt jön képbe esetleg a ""think different"" ??
catroot akad nálatok is sztem.
-
Lirion
addikt
válasz
Hunt3r22 #163 üzenetére
Ez szép. Kb használhatatlan töltőre dugva a cucc, de biztos mindenki csak irigységből meg divatból szólja le ezért le az almát. Lehet, hogy az olvasást a hírrel kellett volna kezdened és nem a hozzászólásokkal...
A teslat ne keverd ide, főleg, hogy ott a rendszer autópályára volt tervezve, de a sok hülye közúton tesztelte... Mindenesetre épp úgy blama az ő esetük is, csak hát a teslat használható az autopilot nélkül is, az ipad pro viszont csak extra utánajárás után kelthető életre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest