- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert_F
tag
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
(3gs-t hasznaltam anno, nem volt rossz, de mint fentebb irtam...) : )
-
QwErTy42
addikt
válasz
Lord Sidious #59 üzenetére
Szerintem nem értetted az iróniát.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #62 üzenetére
az ios userek kicsit rászorulnak a streamingre már csak a tárhelytakarékosság miatt is meg ugye az itunes-al való zenefelrakás sem leányálom, de a losless zene fájlokat sosem fogja pótolni egyetlen streaming app sem ,persze akinek mindegy annak jó a stream is, viszont én rengeteg olyan zenével rendelkezem melyek nem nagyon találhatóak meg akárhol, s azok a merevlemezen nyugszanak a gépemen, amikor bizonyos zenékhez kedvem van azokat feldobom a telefonra a mai zenék úgyis nagyrészt agyhalált okoznak és élvezhetetlenek
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
lehet van akinek kell és még fizet is érte, de én nem vagyok rászorulva,inkább maradok a zene fájlok mellett, mert akkor csakis azt teszem fel, ami kell és ahhoz folyamatos nethozzáférés sem kell, az ilyen streamelős izék sosem fogják kielégíteni a zenei igényemet ,rühellem is őket s a zenék amiket szeretek azokat megtartom, semmi felesleges zeném sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged