- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert_F
tag
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
(3gs-t hasznaltam anno, nem volt rossz, de mint fentebb irtam...) : )
-
QwErTy42
addikt
válasz
Lord Sidious #59 üzenetére
Szerintem nem értetted az iróniát.
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #62 üzenetére
az ios userek kicsit rászorulnak a streamingre már csak a tárhelytakarékosság miatt is meg ugye az itunes-al való zenefelrakás sem leányálom, de a losless zene fájlokat sosem fogja pótolni egyetlen streaming app sem ,persze akinek mindegy annak jó a stream is, viszont én rengeteg olyan zenével rendelkezem melyek nem nagyon találhatóak meg akárhol, s azok a merevlemezen nyugszanak a gépemen, amikor bizonyos zenékhez kedvem van azokat feldobom a telefonra a mai zenék úgyis nagyrészt agyhalált okoznak és élvezhetetlenek
-
Wapmester
senior tag
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
lehet van akinek kell és még fizet is érte, de én nem vagyok rászorulva,inkább maradok a zene fájlok mellett, mert akkor csakis azt teszem fel, ami kell és ahhoz folyamatos nethozzáférés sem kell, az ilyen streamelős izék sosem fogják kielégíteni a zenei igényemet ,rühellem is őket s a zenék amiket szeretek azokat megtartom, semmi felesleges zeném sincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest