Hirdetés
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Terjed a Telegram messenger
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #109 üzenetére
Ha van akkor jelezni kell, és ezzel egy tesztet nyomni. Valszeg teljesen más lenne a leányzó fekvése.
Fakirr1: Valóban parttalan a vita, mert mint írtam mindenkinek mások a preferenciái. Én már nem akarok főzött romokkal szórakozni. Dobozból ki, és használni.
És nem vagyok előítéletes. ZTE Blade 1-el kezdtem amikor elkezdték forgalmazni....a hőskorszakban.
Volt olyan nap hogy annyi rom felment a pengére, hogy számét sem tudtam már.
Tehát sem a kínai telóktól, sem a romolástól nem riadok vissza. Különben el sem olvastam volna ezt a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.
- Legjobb vétel!! Új állapotú csak kibontott 1 órát használt Iphone 14 kék kártyafüggetlen 128GB.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Fotó állvány eladó
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest