Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mjani1172 #50 üzenetére
Hát igen, leginkább az itteni "chinaarena community" (ahogy vki találóan megfogalmazta) nyomja a kevésbé ismert kínai márkákat (LeEco, Elephone, Homtom, etc.).
Azt nem tudom h a relatíve (hasonló tudású más márkához viszonyítva) alacsony áruk vagy a többi nagyobb brandtől ill. a nagyobb kínai brandektől eltérő vagy számukra előnyösebb hardveres stb. felépítésük miatt favorizáltak e.Én mondjuk örülnék, ha lenne minél több kínai márka hivatalos európai forgalmazásban (lásd Huawei és Honor) még akkor is ha így többe kerülnének mint vmi webshopból megrendelve. Bár szerencsére 2-3 évig nem érint a telefonvásárlás
Engem mint írtam nem érint de az érdekelne, és az eddigi kommentekből se derült nekem ki, hogy a gyári romot visszatéve nincsenek egyáltalán Google szolgáltatások, vagy csak utólag kell pluszban rátenni, mint pl. a CyanogenMod-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- általános iskolai rendszergazda
- Black Myth: Wukong
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- További aktív témák...
- OnePlus 10 Pro 12/256 szépséghibás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest