- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz mjani1172 #50 üzenetére
Hát igen, leginkább az itteni "chinaarena community" (ahogy vki találóan megfogalmazta) nyomja a kevésbé ismert kínai márkákat (LeEco, Elephone, Homtom, etc.).
Azt nem tudom h a relatíve (hasonló tudású más márkához viszonyítva) alacsony áruk vagy a többi nagyobb brandtől ill. a nagyobb kínai brandektől eltérő vagy számukra előnyösebb hardveres stb. felépítésük miatt favorizáltak e.Én mondjuk örülnék, ha lenne minél több kínai márka hivatalos európai forgalmazásban (lásd Huawei és Honor) még akkor is ha így többe kerülnének mint vmi webshopból megrendelve. Bár szerencsére 2-3 évig nem érint a telefonvásárlás
Engem mint írtam nem érint de az érdekelne, és az eddigi kommentekből se derült nekem ki, hogy a gyári romot visszatéve nincsenek egyáltalán Google szolgáltatások, vagy csak utólag kell pluszban rátenni, mint pl. a CyanogenMod-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Samsung Galaxy Fold 4 256G Újszerű 6hó jótállással/áfá-sszámlával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest