- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #63 üzenetére
Jó ez igaz, elnézést, rossz példa volt abból a szempontból az elephone és a homtom párhuzam, h a LeEco nagyobb gyártó és van mögötte egy komplett ökoszisztéma, legalábbis Kínában. Mo-n viszont a Xiaomi-hez és a Meizu-hoz képest ugyanúgy a kevéssé ismert kategória (ez a kettő az ami a telefonokkal foglalkozók körén kívül is helyenként ismertebb a kínaiak közül + Huawei,Honor)
#61 Mercel: megnéztem az utóbbi néhány kínai készülék tesztjét, és ezeket a tinydeal-től kapták. Azt nem tudom h olvasói igény volt e ezen tesztek mögött, de ez a LeEco talán annyiban kuriózum jellegű, h ahová eredetileg szánták, ott elég komoly ökoszisztéma van mögötte kiépítve (ez mondjuk az európai felhasználónak kb akkora mértékben érdekes, mint h tudjuk h a kínaiaknál nem google és ebay van hanem baidu és alibaba, vagy h a ruszkiknál vkontakte van a FB helyett/mellett)
Amúgy most Belgrádban vagyok valamelyik nap láttam h a Great Wall autómárkának van itt az egyik szomszédos utcában bemutató terme
Mondjuk a wikipedia szerint Bulgáriában is gyártják, az pedig EU-s tagállam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest