Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tibcsi0407 #63 üzenetére

Jó ez igaz, elnézést, rossz példa volt abból a szempontból az elephone és a homtom párhuzam, h a LeEco nagyobb gyártó és van mögötte egy komplett ökoszisztéma, legalábbis Kínában. Mo-n viszont a Xiaomi-hez és a Meizu-hoz képest ugyanúgy a kevéssé ismert kategória (ez a kettő az ami a telefonokkal foglalkozók körén kívül is helyenként ismertebb a kínaiak közül + Huawei,Honor)

#61 Mercel: megnéztem az utóbbi néhány kínai készülék tesztjét, és ezeket a tinydeal-től kapták. Azt nem tudom h olvasói igény volt e ezen tesztek mögött, de ez a LeEco talán annyiban kuriózum jellegű, h ahová eredetileg szánták, ott elég komoly ökoszisztéma van mögötte kiépítve (ez mondjuk az európai felhasználónak kb akkora mértékben érdekes, mint h tudjuk h a kínaiaknál nem google és ebay van hanem baidu és alibaba, vagy h a ruszkiknál vkontakte van a FB helyett/mellett)

Amúgy most Belgrádban vagyok valamelyik nap láttam h a Great Wall autómárkának van itt az egyik szomszédos utcában bemutató terme :D
    Mondjuk a wikipedia szerint Bulgáriában is gyártják, az pedig EU-s tagállam.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák