Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon izgalmas, új funkciót ígér a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #63 üzenetére
Jó ez igaz, elnézést, rossz példa volt abból a szempontból az elephone és a homtom párhuzam, h a LeEco nagyobb gyártó és van mögötte egy komplett ökoszisztéma, legalábbis Kínában. Mo-n viszont a Xiaomi-hez és a Meizu-hoz képest ugyanúgy a kevéssé ismert kategória (ez a kettő az ami a telefonokkal foglalkozók körén kívül is helyenként ismertebb a kínaiak közül + Huawei,Honor)
#61 Mercel: megnéztem az utóbbi néhány kínai készülék tesztjét, és ezeket a tinydeal-től kapták. Azt nem tudom h olvasói igény volt e ezen tesztek mögött, de ez a LeEco talán annyiban kuriózum jellegű, h ahová eredetileg szánták, ott elég komoly ökoszisztéma van mögötte kiépítve (ez mondjuk az európai felhasználónak kb akkora mértékben érdekes, mint h tudjuk h a kínaiaknál nem google és ebay van hanem baidu és alibaba, vagy h a ruszkiknál vkontakte van a FB helyett/mellett)
Amúgy most Belgrádban vagyok valamelyik nap láttam h a Great Wall autómárkának van itt az egyik szomszédos utcában bemutató terme
Mondjuk a wikipedia szerint Bulgáriában is gyártják, az pedig EU-s tagállam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- általános iskolai rendszergazda
- Black Myth: Wukong
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Google Pixel 7 - Lemongrass - 256GB (Garanciális)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest