- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Remélem, mert jelenleg nem igazán tudom használni. Nekem elindul ugyan, de random kifagy vagy kidob a játék, holott a v1.77-nél ilyen problémám soha nem volt.
Baltazár123
Szerintem becsületükre válik, hogy ennyit törődnek még a játékkal. A NEXT-el -és utána- irdatlan mennyiségű tartalom került bele, már egészen élvezetes, még akkor is, ha toábbra is több sebből vérzik. Alsó hangon 150-200 óra van benne úgy, hogy még nem válik unalmassá és még tud újat mutatni. Más kérdés, hogy aki már kiismerte, annak persze unalomba fullad. Leárazáskor még mindig feljön az eladási lista élére, és egy új patch kiadásakor még mindig többtízezren tolják. Azt mondjuk én sem értem, mitől éri meg nekik, bár a kiadáskor milliós mennyiséget adtak el, volt bevétel. -
Vesa
veterán
Ja, kellett ez a Vulcan nagyon, be is zuhant a játék értékelése Steam-en, pedig már jött fel becsülettel, az aelmúlt 1 évben. A mostani frissítéssel viszont tömegek szívnak, a "nagyszerű" Vulcan miatt, rengeteg embernek az eddig hibátlanul futó jáőtéka hirtelen használhatatlan lett. Pont ekkora rakás sz*r volt a szintén vulcan-ra írt X4, amivel 2 hétig nem tudtam játszani a vulcan miatt (minden más program és játék hibátlanul futott). Ennyit a vulcanról. Remélem kikopik a fenébe, szerencsére alig támogatja valaki.
NMS színek témához: A színek változtathatók, rengeteg beépített filter van a játékban, amivel egészen más tónusú képet kapunk. Éppen ezért, én ezt nem tartom problémának, azonban a gyerekes Lego design már annál inkább zavar, egyszerűen nem lehet komolyan venni a játékot ilyen óvodás grafikával. Az irányítás pedig pocsék, HOTAS-t nem támogat, de még sima Joy-t sem. Szóval lett volna fontosabb fejlesztési irány is, mint ez a rozzant vulcan. Rossz lapot húztak megint, pedig az utóbbi időben egészen sok értelmes tartalmat sikerült beletenni a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Gumi és felni topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest