- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Soulfly842 #24 üzenetére
A 2600-as akksit ma már nem nevezném erősnek.
Azt meg kétlem, hogy a Spreadtrum SoC-s változat kerülne be a szolgáltatókhoz, ha van Snapis is...
Szerk.:
Ja, a telenorhoz már be is került a Snapis változat. -
Soulfly842
addikt
A cikk minden szempontból dezinformáló volt.
A gyengébb változatát már árulják az edigitalnál is (1,5 GB RAM, SAMOLED kijelző, erős aksi,):
[link]És létezik egy komolyabb változat is (Quad Core 1,5GHz):
Szerintem még az is könnyen elképzelhető, hogy Mo.-n mobil szolgáltatóhoz ez utóbbi, erősebb hardverrel felszerelt változat jelenik meg
-
konczy3
senior tag
Ki a fene venné meg ezt a telefont nálunk ennyiért?
-
Keem1
veterán
Nem azért, de ha Samsung, akkor soha aktuális középkategóriát. Inkább egy korábbi flagship, ezek a telók a kiadás pillanatától a feledés homályába vesznek a kiadáskori, sose frissített rommal. Családban 3-4 közép samu van, egyikre sincs a vásárláshoz képest frissebb verzió, az én S4-emre pedig a 3. jött ki nemrég. Kicsit több pénzt kiadsz és akkor már telefont is kapsz, nem egy tucatvackot.
-
roli543
őstag
Láttuk már....
-
migabi24
nagyúr
Uhh még a hideg is kirázot, micsoda hír
-
szupermacs
veterán
Minta ilyen speckókkal már láttunk volna telefont. Talán tőlük is. 2015 végére ez már nem túl gyenge és késő?
-
Kékes525
félisten
Azért bővíthetné a Samsung a telefonjainak kínálatát, mert elég kevés van neki.
Nem igazán értem, miért csinál magának konkurenciát a sokféle telefonjaival.
-
macskea
őstag
Hülyét tudok kapni attól, amikor bedobáljátok a gsm boltos áfacsalós meg a Kínából rendelt áfa és vám nélküli árakat, amik majd 30 százalékkal drágábbak lesznek a végére azzal, hogy a cikkben szereplő készülék hivatalos forgalmazói ára magas. Én ezekért a kommentekért is banolnék, ez nettó trollkodás, nem több...
-
-
DS39
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #11 üzenetére
rég használtam droidot, ennyire használhatatlan 1 giga rammal?
(xiaomishop-on 55k a redmi 2 pro)amúgy igazad van, mert a miui-s droid, amit tud, na számomra az jelenti a szabadságot egy okostelefonon.
-
DS39
nagyúr
a J1 hogyne lenne már kapható. jó ideje a piacon van nálunk. igaz senkinek nem ajánlott 512 MB RAM-mal, 2015 végén.
ez a J3 viszont jöhetne, 40k körül eléggé ütős ajánlat lenne.
-
gutriqper
tag
Nem tudom mit nyomat a Samsung. Én ott tartok már, hogy elvből nem fogok venni ilyen márkájú készüléket.
-
4264adam
veterán
Ugye csak viccelnek 1GB rammal? Amiből 768mb-ot használhat amiből legjobb esetben 400mb a rendszer mondjuk messenger 110mb és kész
-
Zso83
tag
Én megvárom a J40-et, és természetesen azon már android 20.0 lesz...
-
janeszgol
félisten
Valóban felesleges. Egy J5 függetlenül 70k huf, függőben meg kevesebb. A J1 függetlenül és függőben is 30k. 40 ezer forint a difi, amiben kell egy J2, majd egy J3 és egy J4 is lesz gondolom. Van értelme?
(Ráadásul a J5 egy jó telefon, megéri rá még spórolni annak, akinek kell.) -
-
szp1
addikt
"J1 és J2 nem tette be a lábát az öreg kontinensre."
[link] J1....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai cégnél egyre több taggal bővítik a J-sorozatot, a hamarosan napvilágot látó J3-ról most a GFXBench adatbázisa árulkodott.
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest