Lebukott a Samsung Galaxy J3?

Egy hónappal ezelőtt mutatkozott be a Galaxy J-család legújabb tagja, a Galaxy J2, ám úgy tűnik, hamarosan újabb testvér érkezhet a sorozatba, méghozzá Galaxy J3 néven. A Samsung ugyanis komolyan veszi ezt a famíliát, nálunk is járt már teszten a Galaxy J5, ami egyáltalán nem okozott csalódást. A kijelző várhatóan 5 hüvelykes lesz, amin 720 x 1280 pixel jelenik majd meg, ám arról egyelőre nem esett szó, hogy a J2-höz hasonlóan Super-AMOLED panelről beszélünk-e, bár minden bizonnyal igen. A hardveres erőforrásért a Snapdragon 410 chipset felelhet, ami mellé 1 GB RAM-ot és 8 GB-os adattárolót szerelnek.

Kamera terén jelentős különbség lehet a J2 és az SM-J3109 modellszámú J3 között, utóbbinál már 8 megapixeles fényképezőre és 1080p videózási képességre lehet számítani, az előlapi szenzor 5 megapixeles lesz. A J3 egyébként mindenképpen kelleni fog a szériába, hiszen pont azt az űrt tölti majd be, ami a J7/J5, illetve a J2 között tátong. Az persze megint jó kérdés, hogy a J3 vajon Európában megvásárolható lesz-e, mert ameddig a nagyobb kijelzős modellek már a boltok polcaira kerültek, addig a J1 és J2 nem tette be a lábát az öreg kontinensre.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

  • Samsung Galaxy J5 - csók a családnak

    A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.

  • Samsung Galaxy S6 - a technológia sava-borsa

    A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés