Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Viszont Kinaban igy is par $-bol csinaljak a gyartast es a megmunkalast. Ettol eltekintve egyedi koncepcio, ezt mindig is ertekeltem a Motorolaban, bar a Guglinak nem tudom mekkora rahatasa van mostansagdesign teren.
-
Ádám16
addikt
Korrekt lépés, ez a hátlap pedig az eddigi legszebb, amit telefonon láttam.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Lolka Bolka #60 üzenetére
Nyilván most csak az anyagi részére gondoltam.
(#62) feco72
No offense, de ők azért kicsit más léptékben dolgoznak. -
Integra
titán
na, csak normális áron kell adni, máris venni fogja a júzer...
szívesen látnám komplett bambuszban a nexus-om is.. -
Lolka Bolka
aktív tag
-
Robi BALBOA
őstag
Sajnos....
Pedig a Razr és Razr HD is (és ezek maxx változatai) mennyire gyönyörűek, fájt is rájuk a fogam, csak máshogyan alakultak a dolgok, de azóta is zavar, hogy ha egyszer venni akarok(megint) motorolát akkor szívás van, pedig az utóbbi időkben már olyan készülékeket tettek le az asztalra amik tényleg jók voltak és tutira vették volna szépszámban őket. -
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #55 üzenetére
A Moto amúgy is lesz@rja Európát.
-
kromatika
veterán
válasz
sarkanyolo2 #54 üzenetére
Nekem is tetszik.A gesztus,és a hátlap is.
-
Robi BALBOA
őstag
Ez példaértékű gesztus!
Ès egy ilyen gyártónak nincsen pont hivatalos magyarországi képviselete. -
sarkanyolo2
őstag
Ilyen árban nagyon jó, simán megéri az egzotikus kinézetért.
-
nagyúr
válasz
Lolka Bolka #50 üzenetére
Ki mondta, hogy $25-ért megéri nekik?
-
válasz
Lolka Bolka #50 üzenetére
Ki kell próbálniuk, hogy drágábban viszik-e, mert úgy többszörös haszon ütötte volna a markukat. Mivel nem nagyon van másik cég, ami ilyen terméket árul, ezért éppen be is jöhetett volna a dolog, és akkor lett volna teszem azt 90 dollár hasznuk, nem pedig 15 egy ilyen hátlapon. De az is lehet, hogy nem nyereségesek vele, csak szimplán a presztízst szeretnék fenntartani, és a következő telefonjuknál már nem opció lesz a fa hátlap, hanem alapból beépített dolog, amire annyi hasznot húznak rá, amennyit szeretnének, mivel senki nem lesz, aki megmondja, hogy a telefon árából mennyi a hátlap.
-
ng0ofy
KORREKTOR
rág várom, hogy az asus kiadjon telefont is a Bamboo szériájában, erre a motorola meglépte. Kell
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
banhammer #49 üzenetére
Ha nem különleges, akkor miért nem árul a többi cég is?
Oké, hogy maga a bambusz nem egzotikum, viszont az hogy telefonnál felhasználják, bárhogy nézzük, jelenleg nem általános. Meg a hír végén ott van, hogy más fafélék is szóba kerültek.
Mondjuk az tényleg "vicces" hogy 25 dolcsiért is megéri nekik, de azért 100 dolcsival kezdtek, amit sokallanék érte én is. -
banhammer
veterán
Azért elgondolkoztató, hogy a Motorola mennyire akarta lehúzni a vásárlókat ha megéri nekik 25 dodóért árulni az eddig 100 dodóért árult bambusz hátlapot.
Elhiszem, hogy van vele munka, különleges, stb, de akárhogy is nézem nem egy nagy kaland a bambusz.
Nem egy különleges dolog. -
Lolka Bolka
aktív tag
Szerintem pofás, és az aminek látszik, nem egy bambusz hatású műanyag vacak. Véleményem szerint feldob egy mobilt, ha nem csupa műanyag, hanem vmi más anyagot is használnak (bőr, fa, fém). Követendő példa.
-
dsr
senior tag
Nagyon szép és így meg is éri
-
MeGabee
senior tag
+1
Írom a címem a Motonak,küldhetnek is egy fekete vasat ébenfa hátlappal -
Nagyon baró! Kérek egy ilyent a BlackBerry-imre is!
Soppingoljunk!!!
-
griiischdoov
tag
Akkor ezennel eldolt, megkerem a havert amerikban, h juniusban hozzon nekem egyet. Feheret, tolgyfaval, vagy dioval...attol fugg milyen arnyalatuak lesznek..(az a nyero ami a bogomhoz kozelebb all)
-
Maacaw
tag
WOW, az nem semmi, gyönyörűen megcsináltad, le a kalappal
Egyébként ez a Moto X nekem annyira, de annyira bejövős, hogyha (hivatalosan) kapható lenne Magyarországon most megvenném a jelenlegi SP-m mellé. Ez a hátlap is valami eszméletlen szép, és szerintem maga az elképzelés is zseniális
-
Csapoati
nagyúr
válasz
#13110016 #20 üzenetére
Más meg szarik az egészbe, megvetted drágán, így jártál. Sosem értettem, hogy egy gesztust miért kell leszólni, mikor nem volt kötelező. Legalább belátták a tévedésüket és adtak valamit a "károsultaknak".
Cathfaern: Köszi, hogy nem nekem kellett eloszlatnom a tévhitet a bambusszal kapcsolatban.
-
[Anduriel]
aktív tag
25 dolcsi felárat bőven megér, elég tetszetős.
-
zsola32
őstag
szeretem a természetes anyagokat, jöhetne 1 nekem is
-
Giorgio1313
aktív tag
+1 nekem is nagyon bejön
gyakrabban kell cserélni gondolom de 25 dolcsit én is simán kiadnék érte akár félévente is
-
100 $-os áron nem is csodálom nem kellett a kutyának se. amúgy jó pofa elgondolás ez a hátlap...
(#28) feco72 Huuu that's cool
-
Tetszik. Jöhetnének a fa tokok több más típushoz is.
-
ghiottone
nagyúr
Moto G-hez is kidobhatnának egy bambusz hátlap verziót.
feco72:
ez szép
-
feco72
Modder
Egyébként a fa fogása annyira más...homemade megoldásom:
-
mrlujoak
veterán
Annyira, de annyira szeretem a bambuszt, mint alapanyagot...
Kár, hogy nincs nagyobb kínálat hasonlóan hátlapokból, vagy épp kifejezetten mobil burkolatból.Remek.
-
ted_mosby
senior tag
Nekem bejön!
És ha ilyen telefonom lenne simán megérne 25 dollárt. Komolyan, kinek lenne rajtam ívűl bambusz telefonja
Az odafigyelés is szép gesztus a Motorolától. Kapnak tőlem egy UP!-ot!
-
MA!rtin
tag
Dícséretes a Motorola hozzáállása.ők figyelnek a felhasználói visszajelzésekre. Hatalmas Respect
-
Dealer95
őstag
válasz
Lionking01 #13 üzenetére
Nem volt kötelező a 100$-os felárat kifizetni...
Így nem nevezném lehúzásnak, mivel bárki dönthetett a sima vagy a bambuszos között. -
Yokayee
tag
válasz
Lionking01 #7 üzenetére
Akkor, havalaki itt is vagyonokra perelhetné őket azért mert bukott 75 dollárt...
-
vittorio7
őstag
Szép ez a hátlap.
-
törölt tag
Azért ez szánalmas...
-
-
xmaas
őstag
Szepen nezz ki nem az a tucat muanyag hanem elegans es kulonleges ,amugy jo dolog hogy levittek az arat mert a 100 dolcsi nagyon sok volt az biztos egy hatlapert 25 meg belefer
-
kispecek
aktív tag
válasz
Lionking01 #7 üzenetére
Nem érzem azt hogy valakit is lehúztak volna...
-
Mura
csendes tag
Szerintem nagyon jó dolog, végre egy cég, aki nem csak mesterséges anyagokból készült telefont árul.
Tudom, ott van még a Vertu, ha az ember bőrborítást akar, talán még a Tag Heuer is csinál ilyet - de nekem spec nagy bolondériám a fa. Nagy örömmel látom, hogy végre tényleg van fa borítású telefon.
Egészen más a fogása, az érzete egy fából készült tárgynak, sokkal inkább emberközeli, ergonomikus. Lehet egy polikarbonát bármilyen tartós, vagy a szálcsiszolt alumínium letisztult, de valahogy nem ugyanaz.
-
Lionking01
tag
Ez Amerika!
Kárpótolják azokat, akiket lehúztak! Megnézném, hogy akármelyik cég Európában ezt mikor tenné meg.
-
HawerKing
őstag
Szegény pandáktól kivágni a bambuszt egy telefon hátlapja miatt
Nekem annyira nemis jon be -
Amalgam
aktív tag
Mi értelme van ennek a bambusz hátlapnak?
-
F22Reventon
tag
A motorola sokadjára csinálja a dolgokat máshogy, mint a konkurencia, és szerintem ezúttal is jól csinálja. Sokkal több fantázia van a választható minőségi hátlapokban, mint pl a QHD kijelzők elterjedésében.
-
nagyúr
A telefon is jöhetne negyed áron.
Amúgy így már teljesen vállalható az ár. -
wareeezer
csendes tag
Az utalvány kedves gesztus
és még jó is néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- Háztartási gépek
- Mobilinternet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest