- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#51736960 #240 üzenetére
finom demagóg fordulat. azt hiszem, elég, ha a magad nevében nyilatkozol... amikor valaki úgy csinál, mintha ő lenne "a nép", az ritkán elegáns.
de, hogy lezárjam a témát: nincs szükségünk szenzációhajhászásra, lehet, hogy egyik-másik hír nem lesz tökéletes, de aki ilyenkor dumál, az tényleg megtehetné, hogy akkor is dumál, amikor viszont igen. aki meg tendenciákat láttat, sejtet, összeesküvés-elméleteket gyárt... nos, csak -mint illetékes- jelezni akartam, hogy téved.
-
válasz
#51736960 #212 üzenetére
naná, hiszen te a fórumos hozzászólásoddal termeled a pénzt nekünk.
ha az érdeklődésre utaznánk, nem gondolod, hogy lenne jobb téma, mint a hardver? az ugyanis minden, csak nem a szenzációhajhász "érdeklődés". remélem mostantól a sima, mezei, száraz hírek után is mindenki beírja majd, hogy "szuper, hogy itt egy tényszerű anyag".
-
Byk01
őstag
válasz
#51736960 #235 üzenetére
Lőttem AK-val, ráadásul bal kezes vagyok, szóval felém dobta ki a hüvelyt, de ilyen szorosan tuti nem csuktam be a szemem. Szerintem ez nem egy sima reflex-szerű becsukás, hanem előre összezárta, amikor húzta a ravaszt.
Persze tévedhetek, az én lövészetem már rég volt, meg nem is láttam magam így kívülről
-
Hobbbyt
őstag
válasz
#51736960 #55 üzenetére
Fekete-fehér filmre dolgozik
(#51) M@trixfan Egy ÁTLAGOS Fotoriporter Nagyon úgy látom, hogy azok ott DSLT gépek.. és Jóféle obik. (R.I.P mert ő halt meg Líbiában.)
(#54) berVi Úristen
Te elhiszed amit írsz? Akinek elég egy Családi nyaralás megörökítéséhez egy telefon által nyújtott képminőség, az ebben a témában teljesen analfabéta. Szavának súlya nincs! Nem kell mindenkinek DSLR elég egy normálisabb (30e Ft-tól már kapható) kompakt gép. Persze.. Vibrátor se kell külön, hisz a IPhone is tud rezegni. Vicces vagy.. De nem ide való.
Beszélj rá egy F1-es csapatot,hogy a következő futamon Trabanttal induljanak.. a versenyautók között. Ebben a példában a Trabant képviselni az Iphone-t csak hogy tiszta legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest