- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
Nálam jelenleg 05.30-ai frissítés van fent de van egy 6.20-ai, majd ha hazaérek felrakom de lesz még frissítés. Akkuidő már fényévekkel jobb. Egy napos használattal kijön néha 10:30 körül 2-3 napos használattal olyan 6-8 óra. Wifi+ automata fényerő kültéren.
Kamera, ezzel kapcsolatban supportnak a 5.30 -ai frissítés után írtam, lehet hogy lesz ebben is javulás. De azért ez a rész nwm tökéletes, bár nem is vagyok egy fotós.
Kopást nem tapasztaltam, mondjuk javarészt zsebben van.
-
törölt tag
Bármi lehetséges, de a készülék alakján is látszik, hogy az "átlagosnál" jóval vastagabb akku van benne - az meg akkor már miért ne lehetne tényleg 6300mAh kapacitású. Szerintem inkább a rossz optimalizálás, illetve a mélyalvást nem engedő bloatware-ek miatt lehet ennyire rossz az üzemidő - lásd a kolléga tapasztalatát, hogy elvileg alvó állapotban mennyire zabálja az akkut, és hogy bizonyos működések rendszabályozásával sikerült az elvárhatóhoz közelítő üzemidőt kihoznia. Amúgy én azt sejtem, hogy kb. 5500-5700mAh lehet az akku átlagos kapacitása, aminek egyik példányából egyszer a "Leagoo laborban" kihoztak mondjuk 6280mAh-t optimalizált körülmények között, és akkor felcímkézték ilyenre.
A UMI eMAX-emben levő akkut 3850mAh-nak titulálja a UMI. Az az akku (és a telefon is) az Alcateltől ered, az Alcatel pedig minimum 3400, átlag 3500mAh-nak címkézi ezeket az akkukat, ami reális is. Ilyen módszert képzelek jelen esetben a Leagoo-ról is - már bizonyították korábban, hogy ők is hajlamosak kcsit "eufemizálni" az akkuteljesítményt (is), a hasonszőrű kínai gyártókhoz hasonlóan. Tehát én azt tippelem, hogy valósan kb. 5600mAh lehet az az akku átlagosan. A rossz optimalizálás, és legfőképpen az "alvó" állapotban is futó bloatware-ek pedig lerontják az üzemidőt, amint azt a kolléga ki is mutatta.(Szerencsére én is más telefon mellett döntöttem.
)
-
scyllarus
veterán
Nem írják, hogy annyi lenne. Éppen akkor ott tartott a töltés, amikor fényképezték a műszer kijelzőjét. Lehet, hogy nem 0-ról indultak pl. (sőt valószínű)
Érdekes ez a teszt, elég alaposnak tűnik, és itt megint dicsérik a kijelzőt. (Bár 100%-os fényerőn az 1,16 fekete kicsit durva)
Most akkor mi a helyzet ezzel a telóval? -
törölt tag
Az a mérés nem akkukapacitásmérés. A tesztben végig abban az értelemben írnak, hogy 6300mAh-s akksi van benne.
Aminthogy az Elephone P9000-nek se lehet 14750mAh a 3000mAh helyett , a Xiaomi Mi 5-nek se lehet 1290mAh a 3000mAh helyett, a UMI Tochnak se lehet 7627mAh a 4000mAh helyett, a THL T7-nek se lehet 10035mAh a 4800mAh helyett, Az Oukitel K4000 Pro-nak se lehet 0273mAh a 4600mAh helyett az akkukapacitása. A mérőműszeren levő szám valami másról szól, nem a telefon akkujának kapacitásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- weiss: Pant* rant
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DJI topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest