- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bármi lehetséges, de a készülék alakján is látszik, hogy az "átlagosnál" jóval vastagabb akku van benne - az meg akkor már miért ne lehetne tényleg 6300mAh kapacitású. Szerintem inkább a rossz optimalizálás, illetve a mélyalvást nem engedő bloatware-ek miatt lehet ennyire rossz az üzemidő - lásd a kolléga tapasztalatát, hogy elvileg alvó állapotban mennyire zabálja az akkut, és hogy bizonyos működések rendszabályozásával sikerült az elvárhatóhoz közelítő üzemidőt kihoznia. Amúgy én azt sejtem, hogy kb. 5500-5700mAh lehet az akku átlagos kapacitása, aminek egyik példányából egyszer a "Leagoo laborban" kihoztak mondjuk 6280mAh-t optimalizált körülmények között, és akkor felcímkézték ilyenre.
A UMI eMAX-emben levő akkut 3850mAh-nak titulálja a UMI. Az az akku (és a telefon is) az Alcateltől ered, az Alcatel pedig minimum 3400, átlag 3500mAh-nak címkézi ezeket az akkukat, ami reális is. Ilyen módszert képzelek jelen esetben a Leagoo-ról is - már bizonyították korábban, hogy ők is hajlamosak kcsit "eufemizálni" az akkuteljesítményt (is), a hasonszőrű kínai gyártókhoz hasonlóan. Tehát én azt tippelem, hogy valósan kb. 5600mAh lehet az az akku átlagosan. A rossz optimalizálás, és legfőképpen az "alvó" állapotban is futó bloatware-ek pedig lerontják az üzemidőt, amint azt a kolléga ki is mutatta.(Szerencsére én is más telefon mellett döntöttem.
)
-
törölt tag
válasz
scyllarus #50 üzenetére
"Nem írják, hogy annyi lenne. Éppen akkor ott tartott a töltés, amikor fényképezték a műszer kijelzőjét."
Ez se tud igaz lenni, valami mást jelent az a szám. Lásd például az Elephone P9000-ben levő 3000mAh-s akku töltése bizonyosan nem járhatott 14750mAh-nál a fényképezés pillanatában.
Több telefonnál is jóval magasabb szám szerepel a műszeren, mint az akku kapacitása. Más telefonoknál pedig jóval alacsonyabb. Valami teljesen másról szól az a szám.
-
törölt tag
Az a mérés nem akkukapacitásmérés. A tesztben végig abban az értelemben írnak, hogy 6300mAh-s akksi van benne.
Aminthogy az Elephone P9000-nek se lehet 14750mAh a 3000mAh helyett , a Xiaomi Mi 5-nek se lehet 1290mAh a 3000mAh helyett, a UMI Tochnak se lehet 7627mAh a 4000mAh helyett, a THL T7-nek se lehet 10035mAh a 4800mAh helyett, Az Oukitel K4000 Pro-nak se lehet 0273mAh a 4600mAh helyett az akkukapacitása. A mérőműszeren levő szám valami másról szól, nem a telefon akkujának kapacitásáról.
-
törölt tag
"...egy torz hangképű (bénán pumpált basszusok, elnyomott közepek), részletszegény massza volt minden esetben, nem véletlen, hogy a gyártó sem büszkélkedik különösebben a DAC-kal vagy a jelfeldolgozó egységgel."
Pedig az erősítőegységgel nagyon büszkélkednek, kifejezetten hivatkoznak az Awinic-re a Huaweitől. Ezért is igazán örülök a tesztnek, hogy kiderült, hogy a hangminőség nem igazán bizonyítja a marketing erről szóló állításait. Így még a jó ár per szolgáltatás aánya ellenére sem érdekes számomra mint lehetséges jelölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest